Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

dEst28 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem ještě neviděl takhle mladé kriminalist. Navíc ksichty totálně se nehodící do koncepce krimi stejně jako v mordpartě. Štáfek jako Lavi super ale tady prostě trapas. Vše bez nápadu, bez scénáře, bez atmosféry. Nuda, děs běs. Sám sobě se divím, že jsem to dokoukal... S kriminálkama se roztrhl pytel ale jen rapl a případy 1. oddělení se opravdu povedly. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

Reklama

herr_carter

všechny recenze uživatele

Tuzemská snaha podobat se zámořským kolegům je tak zoufalá, až je vlastně vtipná a člověk s nadsázkou může tvrdit, že ten nechtěný komediální rys je vlastně mnohem zdařilejší než původní záměr....tlupa vtipálků se svéráznými vyšetřovacími metodami, do akce vedená pevnou rukou velitelovou ( nejdřív imbecilní Prachař, v další sérii hovado Dejdar), člověk nevychází z údivu, na co se u nás seženou prachy......... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka, když nic jiného nedávají, jsou "Specialisté" celkem fajn. Občas se sice policisté (především ženského pohlaví) chovají neskutečně neprofesionálně a způsobují kiksy, za které by dříve či později letěli, ale v rámci nováckých kriminálek je to určitě ta lepší část tvorby. P.S.: Fascinující, kolik vražd v Praze máme.:-) ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Záběry Prahy dobrý, ale to je asi tak všechno. Proč to pořád natáčej, když se u toho nikdo očividně nesnažil? Byla jsem schopna zhlédnout jednu epizodu a zkusila to i s několika dalšími. Ne, tohle fakt ne. Pokud Vás iritovala už Kriminálka Anděl, tak u tohohle hodíte ovladačem po televizi. 1/10 ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Natáčení probíhalo v Černošicích u Prahy. (SONY_)
  • Atletický stadion, na kterém se odehrává příběh epizody, patří ASK Slavia Praha. (Matej.Mirejo)
  • Natáčelo se v zábavním parku Mirákulum. (rakovnik)

Reklama

Reklama