Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

Chundys 

všechny recenze uživatele

To je smutný, že po vydařené jedničce se musí co nejdřív nacpat absolutně zbytečný pokračování! Hlavně tam toho narvem co nejvíc a co nejvíc otravných zpomalovaček, u těch jsem myslel, že se unudim! Zasmál jsem se dvakrát u scény v posteli s Kristen Bell a pak u depilace chlupů na koulích u Justina Hartleyho. Jinak je mi to líto, ale sračka!!!! ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem vůbec nic a nakonec jsem si odnesl zajímavou podívanou, u které jsem se slušně bavil. Bohužel jak to tak bývá, čím čas víc ubíhal, tím bylo vtipů míň a míň a posledních 15 minut skoro nestálo za řeč. Proto dávám a jen průměrné hodnocení, ale i tak doporučím, jelikož v dnešní době se solidních komedii produkuje zoufale málo. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě film na "oddych". Chtěla jsem něco nenáročného a byla jsem za mě příjemně překvapena :) Mě prostě baví Kathryn Hahn a vybrání matek k těm již známým - to se taky povedlo :) Ano - Vánoce jsou v USA brány jako totální šílenost, je třeba to brát hodně s nadhledem, ale já se bavila :) A kéž by někdo toto prožil :D ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický americký komediální koktejl, archetypy, klišé, vtípky a předvídatelné gagy. Přesně tak, jak to máme při odpočinku rádi. Hezky vypnout hlavu a nechat se bavit. Parta tří matek jede přesně v duchu předchozího dílu, naštěstí se neohrály a tak přidávají klasický komediální setting - Vánoce. Je to vtipné, funguje to, baví to (možná více ženy jak muže). ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si myslel, že dám dvě, ale nakonec jsem to na ty tři dostal. Film není nijak převratný, ale své momenty má. Není jich sice moc, ale stačí to na to, abyste se po celou dobu nedivili, proč bylo něco takového proboha natočeno. Nehledejte v tom však žádnou převratnou rebelii. Místy tam sice něco najdete, ale většinu znáte už z té jedné ukázky, kterou jste potkali v kině (nákupák a večírek). Nejlepší dvojici představovala "Kristen Bell" se svou matkou - syn od "Kathryn Hahn" měl však taky dobré chvilky. P.S.: Už se nad sebou zamyslete. Největší bordel, jaký jsem kdy v kině viděl byl vždy na CSFD projekci (na Matkách se vám sice nedařilo, jako na Justice League, ale byl to taky pěkný hnus)... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama