Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (164)

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Po pravdě takhle hrozný jsem to nečekal. Tady na čsfd to sice mělo 11 procent, ale komentáře byly plný kreténů, co píšou že to sice neviděli, ale hodnotí odpadem z principu "za plekyho". Ti mají v palici vymrdáno, takže jsem si ze studijních důvodů radši chtěl udělat názor sám. No, průser sezóny se rozhodě potvrdil. Je až s podivem, jak se paní Vondráčkové podařilo se během jednoho roku znemožnit na úplně všech úrovních. ()

Delmondo odpad!

všechny recenze uživatele

Jak by řekl Klaus "tohle je smrtící koktejl". Ještě nikdy se mi nestalo že bych radši během sledování šel umýt nádobí. Leč u tohoto pekla jsem tak učinil, protože tohle je stupidní až hanba. Neuvěřitelně přepálená stopáž, ať se na mě nikdo nezlobí ale hodina a čtvrt je fakt moc. A po zjištění skutečnosti ze do toho Plekanec investoval peníze se mu ani nedivím že dal Vondráčkový kopačky. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úplně, ale úplně nejvíc, říkám tomu ,,dostat flakem na kabinu''. Tady to byl přímej zásah osmdesátosmičkou... Samozřejmě nešlo o náhodu, šel jsem do toho úplně stejně jako se někdo nechá připoutat gumovým lanem za nohy a čeká co to bude za zážitek až skočí z mostu hlavou napřed. Rád si občas odběhnu k debilnosti, čistí to hlavu a leckdy to nahradí regulérně točené nevtipné komedie. Tohle ale byl level, který jsem ještě nepoznal. Nejedno homevideo je na tom herecky i režijně lépe. Tak šílené afektované pitvoření všech ochotníků, kteří byli všichni navíc nesympatičtí, to se tak koncentrovaně snad ani nedá jinde vidět. Vrcholem byla mutr Adamcová v růžovém overalu se srdíčky lezoucí po sněhu. Ten výjev mne bude ještě asi dlouho děsit ... Tohle byl vlastně regulérní horor odehrávající se ve dne. Akorát místo bubáka tam běhá Lucka Vondráčková s kulichem... Tohle si musím někam dobře schovat a pustit na nějaké párty s přáteli. Po pár karibskejch rumech to bude myslím ideální film pro dobře rozjetý večer... Jo a paní režisérko. Já to viděl celé, dal jsem to ! Dávám - ODPAD, protože méně už dát nejde. ()

zelviska odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to tak hrozne, ze me to donutilo napsat svuj prvni komentar na CSFD. Nic horsiho jsem v zivote nevidela a doufam, ze uz ani neuvidim. Nic nedavalo smysl. Necekali jsme od filmu mnoho, ale tohle bylo tak PRISERNE, ze se te trapnosti ani nedalo zasmat. SPOILER - PROC proboha tam byl ten cca peti vterinovy zaber na surfare v Kanade??? PROC proboha nasazovali ty “spioni” zlute bryle??? A jeste milion PROOOOOOOC, na ktera mi stejne nikdo neodpovi, takze je to burt :)))) A pro pani Adams - propadak to opravdu neni kvuli spatne propagaci v CR, propadak je to proto, ze je to totalni brak. PS: Ocenuji jedine herecky vykon dalmatina privazaneho u zabradli!!!!!! ()

pold odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy, jaké by to bylo natočit film, který nebude tak nějak levně potrhle špatný jako Ed Wood, ale bude natočený vážně, s reálným rozpočtem, a přitom bude tak dokonale komplexně špatný v každém myslitelném ohledu, že zůstanete užasle zírat? Je to tady. A řekněme si to na rovinu, M. Adamcová neměla být nikdy herečkou, natož režisérkou, a také jí nikdy nebyla a není. Lucie Vondráčková byla sice teen hvězdička, ale buď není herečka, nebo má neomylný čuch na špatné filmy (dobře, nejasný zpráva ano, ale ta nebyla o ní). K samotným kvalitám filmu - příběh není blbý, příběh je prostě debilní. Většina "kladných" postav jsou v podstatě psychopati. Herci neherci se pitvoří jako o život. Romantické je to asi jako blow-job od druhořadé šlapky, a co se týče komediálních vlastností, obvykle člověk tak nějak čeká, že se zasměje. Ovšem humor "scénáristky" Babinčákové je takový tupý, zlý a slizce sprostý, že to není vtipné ani trapné, ale prostě jen nepříjemné jako dloubnutí pod žebra. Dlouho jsem se u sledování filmu nepřistihl při pocitu, že se stydím za to, že se na to dívám. A u tohohle ano. P.S. kdo posílá peníze za negativní falešné recenze, může napsat, pošlu mu svoje číslo účtu. P.P.S: svěží komedie? Spíš pořádně zatuchlá. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekanec. Tomáš Plekanec nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal. Nezvyklému sestřihu vlasů se říká Morava. (Eliska1094)
  • Vznik filmu podpořil částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens. (mkali)

Reklama

Reklama