Reklama

Reklama

Nancy

  • Velká Británie Nancy
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

tribican 

všechny recenze uživatele

Něco vám prozradím: V celém filmu se nestane vlastně vůbec nic. Čekal jsem a čekal, ale k ničemu. Tentokrát modré hodnocení nelhalo. Pokud se rádi rozjímáte nad dlouhými chvílemi ticha a bezvýrazných pohledů do tváří 3 lidí, pak se na film podívejte. Jinak ho nedoporučuju. Samo o sobě asi vypovídá to, že zřejmě nejemotivnějším momentem ve filmu je, když se ztratí kočka. 40 % ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Premýšľal som aj nad plným počtom, rozhodne ide o parádne natočenú romantickú drámu, ktorá v závere ponúka aj niečo na zamyslenie. Po projekcii treba nad filmom istý čas porozmýšľať, nejaký ten čas je treba na uležanie myšlienok v hlave. Natočené to tiež bolo zaujímavo, najmä čo sa týka kamery, je tu veľa záberov, ktoré sa len tak nevidia. To najlepšie však boli herecké výkony - tie majú skrátka potenciál diváka pripútať ku stoličke... skvelé. Medzi 4-5 hviezdami. 89/100 ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pořádně dotáhnout ten scénář, vytvořit silnější atmosféru a hlavní roli obsadit charismatičtější herečkou a mohl to být majstrštyk. Když jsem viděl ty pomalé záběry, žádný pořádný úvod a 4:3, tak jsem měl pocit, že mě čeká další pseudoumělecký film, ale naštěstí ne. Hodně se mi líbí, že zde jsou dost slušně představené snad všechny postavy, i o tom milenci, který se zde jen na začátku mihne, něco víme a za to Choe dost cením. Dál se mi dost líbila hudba, vedení příběhu (který odněkud někam skutečně jde a dokonce i konec má, takže na některé ze zdejších komentářů (spíše těch negativních) moc nedejte) a i to, že to vystřídání dvou formátů obrazu má nějaký smysl. Má to i pár silnějších scén a je z toho i dost dobře znát, co přesně tím chtěla autorka říct. Celé je to o osamělé ženě jménem Nancy, která touží někam patřit a která má za sebou poměrně trpké dětství a po něm se už vlastně jen starala o svoji nemocnou matku (ačkoli tady nechápu proč, když ji vlastně neměla ráda) až do její smrti + do toho si snaží najít vztah a jde na to ne zrovna dobrým způsobem. A po smrti svojí matky se dozví, že to její matka možná ani nebyla. Škoda těch mínusů, protože pak by z toho bylo dost dobré drama, které navíc je opravdu psychologické a i mysteriózní. Ale thriller to fakt není a klidně bych ho z žánrů odstranil. Slabé 4* ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

No naprostá paráda! Zběsilé tempo vyprávění, hlavní hrdinka sympaťanda, která jde z akce do akce, což skoro nestačíte sledovat, absolutně žádné vataření a zbytečné postavy do počtu a celé se to uzavře v totálně dechberoucím a nečekaném závěru! Dokonale využitý potenciál příběhu, pěkně smysluplný a ani trochu artový! ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Nancy je mladá žena, která má v podstatě špatný život. Dítě, které čekala, jí zemřelo a její matka, která ji celý život nenáviděla, nakonec zemřela taky. Nancy zůstane sama a opuštěná. Jednoho dne ale uvidí ve zprávách příběh rodičů, kterým se kdysi ztratila dcera Brooke. Objeví se i fotka rekonstrukce její dnešní podoby a Nancy je v šoku. Ta dívka je jí tak podobná! Mohla by to být ona? Okamžitě kontaktuje rodiče a vydává se za nimi... Ufff, tak tohle je sakra povedený a vyšperkovaný film od začátku až do konce! Nemám slov, je to velice niterný a emoční snímek. Jsem starý pesimista a tak nějak jsem pořád tušila to, co vygradovalo na konci. Konec byl absolutně syrový, emoční, nádherný. Úžasný počin. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama