Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Můj úplně první zombie film co jsem viděl, možná když dodám, že mi ho tetička pustila ač mi bylo teprve deset let, tak jsem na něj nezanevřel, byť jsem se pár nocí budil strachy a koukal z okna jestli už náhodou není ta bouře při které vylézají mrtví z hrobů. Pamatuji si i ty pocity, dokázal jsem se bát, ale i smát zároveň. Bylo to něco nového, nezažitého a okouzlila mě ta možnost chodících mrtvých..od té doby zombie filmy zbožňuju! Pro mě klasika a jistojistých pět hvězd *****!!!! P.S.: Přijeďte do nemocnice ;) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel alebo skôr remake (?) o živej smrti je hlúpejšie, uletenejšie a uvrieskanejšie. Už dlho som si neprial, aby boli hlavné postavy do poslednej požrané už po pol hodine. Našťastie o tie tu až tak nejde a film sa dá prežiť výhradne ako guite pleasure. Len tak sa dá prekusnúť obľúbená sázka na detského hrdinu, ktorá necháva pri horore vždy na pochybách alebo hysterické záchvaty zúčastnených. A aj keď ide o „rodinne“ poňatý hohorík zopár nekorektností poteší (masaker v útulku). Masky sú stále na úrovni, humoru pribudlo (prebúdzanie na cintoríne), vtipných hlášok tiež a ani toho gore nebolo až tak málo ako sa píše. Škoda len, že pokračovanie viac vsádza na zábavu a na ostatné (príbeh, kritika ktorou zaujala jednotka) tak trochu kašle. P.S. Za cameo Michaela Jacksona musím siahnuť po slabšej tretej hviezde. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Oproti nerozhodnej jednotke je toto jasná a čistá komédia. Masky zombíkov aj gore efekty sú jednoznačne smiešne, keď vyliezajú z hrobov robia jeden fór za druhým a dokonca je tu aj mŕtvolný Michael Jackson. Od začiatku do konca je to sled gagov čierneho humoru. Pozoruhodný sú dvaja vykrádači hrobov ktorých hrajú herci z jednotky ktorý tu prakticky do písmena kopírujú svoje role z prvého dielu. Áno, je to blbosť ale nenudil som sa ani chvíľu takže pre mňa je to jasné. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tyhle mozky už lehce vyčpěly ale pusťte si to na chatě,hluboko v lesích a pak jděte pár kiláčků přes les pro cíga na nejbližší benzinu.Nedoporučuje se.S jedničkou to má společný tak maximálně Matthewse s Karenem ale i tak to patří k tomu nejlepšímu ze zombí 80's žánru.A samozřejmě Tarman je třešnička na dortu.Škoda že se zmůže jenom na tu jedinou nejděsivější scénu z celýho filmu.Škoda ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • James KarenThom Mathews si zahráli téměř na chlup stejné role jako v prvním díle (1985). V obou řeknou: „Poslouchej chlapče, jestli si chceš udržet práci…“ „Udržet práci? Udržet práci!“ (HellFire)
  • Brian Peck si jako jediný zahrál v prvních třech dílech série. V prvním díle v roli Scuze a v ostatních dvou jako zombie. (HellFire)
  • Thor Van Lingen (Billy) se původně ucházel o roli Jesseho. (HellFire)

Reklama

Reklama