Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (353)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Mám DOST! Ani nejsem schopen vztyčit nějaké to procento k dobru. Tak jako tak je to ODPAD jak vyšitý. Pamatuji si loňský ENTEBBE, kterému jsem dal také odpad (prvně v kině). No a čeho jsem se dočkal nyní ? Mého druhého odpadu v kině! To už je opravdu něco špatného v této dimenzi. Jak to mám sakra popsat ? Má to mít černý humor ? No já teda nevím, mě přijde, že to byl nějaký pokus o mix žánrů – a těžce se to nepovedlo. Ani ten Liam Neeson, kterého zbožňuji, to moc nevytrhl. Zde mu role vůbec nesedla a ani to moc dobře nezahrál – asi za to ani chudák nemohl. Celé to bylo suché, bez nápadu, bez vtipného momentu. Žádná přestřelka či vyvraždovačka nebyla zajímavá, prostě nic. Filmy s černým humorem mám rád, ale tohle ? Jedna trapná postava střídala druhou. Především hlavní záporák byl totální kokot. I to mělo spoustu nudných dialogů, které sem naprosto nepatřily. V úvodu si Neeson podá tři gaunery (opět nic co by mě bavilo, nuda) a poté se už v podstatě nic výrazného neděje. Ani to finále za nic nestojí. Dějová linie s indiány ? Bože dyť tahle tématika indiánů ? Sami se ztrapňovali. I když to mělo být odlehčené s tím oním černým humorem. A ani se už nepozastavuji, že je to tu na CSFD v červené barvě. Asi nemám vkus, nevím. Chtěl jsem se po dlouhé práci v kině odreagovat a ona se z toho stala taková sračka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Původní verze se mi líbila, ale zase ne tolik, abych si jí po čtyřech letech nějak detailněji pamatoval. Některé sekvence se mi začaly vybavovat až postupem času, ale nenutily mě ke srovnávání, což beru jako plus. Každopádně příběhu jednoznačně prospělo přesazení do zasněženého Colorada, které nabízí víc, než norský vidlákov a co se gangsterů týče, tak ti indiánští ty srbské předčí o délku. A díky angličtině a americkému prostředí je tu cítit i trocha Tarantina či starého Ritchieho. Výhrady nemám ani k hercům, takže celkově to vidím tak, že remake je o fous lepší než originál. 85% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tam, kde celé roky hustě sněží, drsný Liam svižně pluží. Není v místě jiný Bůh, než kdo vlastní velký plůh. Kdo by chtěl být novým Bohem, toho Liam bací pluhem." No já se teda nemůžu dočkat, až Liamova představa o plužení dorazí do učebnic metodiky lyžování. To se okamžitě vrátím do Pece a budu znova učit. (Vancouver, Kanada) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Remake filmu "Boj snežného pluhu s mafiou" potvrdzuje, že ani rovnaký režisér a námet nezaručuje úspech. Film trpí dramaturgickými úchylkami, mnoho scén nemá absolútne význam a zmysel ( Made in China, rogalo, nájomný vrah ) a predlžuje film do zbytočnej minutáže. Určité dialógy istým spôsobom navodzujú atmosféru čierneho humoru, je to však málo, takže podozrievam tvorcov, že film mysleli vážne. Treba však oceniť skvelý soundtrack. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nevím, z jakýho iglů jsi vylezl, ale je čas zalízt zpátky." Souboj sněžnýho pluhu s mafií je skvělej film. Jeho remake by byl taky, kdyby to nebyl jenom remake. Prostě opakovanej vtip není vtipem a natočit tentýž film znovu je jako zamotávat mrtvý mafiány do pletiva a házet je do vody. No to asi nebyl nejlepší příklad. Prostě se tady nemluví norsky, ale americky a jinak je to stejný. Vlastně není. V Norsku tam určitě nepobíhalo tolik indiánů. takže kdo neviděl originál, tak by se mohl celkem pobavit. Mě to spíš nudilo. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Liam Neeson se ve filmu objevuje v roli otce postavy, kterou hraje Micheál Richardson. Neeson je pak otcem Richardsona i ve skutečnosti. (BS)
  • Natáčení začalo v březnu 2017, natáčelo se v Kanadě v provinciích Britská Kolumbie a Alberta. (Varan)
  • V čase 01:26:27, kdy přicházejí Indiáni do foyeru horského hotelu, sedí v křesle dívenka s rouškou a snaží se přes ni napít. (Scott67)

Reklama

Reklama