Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Necekal jsem zazraky, ale i tak me to zklamalo. Napad na saskovani v zabavnim parku je idealni material, aby se Knoxville vyradil a skutecne neuplyne snad pet minut, aby nekdo nekam neupad, neco na nekoho nespadlo a podobne, jenze tvurci to neumi podat, takze to pusobi, ze se to deje jen tak mimochodem, jako kulisa filmu a i kdyz je to misty trochu usmevny, ze by se u toho dalo nejak nasmat, to se rict neda. Herecka sestava je samozrejme naprosto mimo, ostatne ani nemaj co hrat, ale bohuzel i ten Knoxville, kterej je vetsinou v podobnejch rolich jistota, tu nic moc nepredvadi a vypada spis jak prestarlej pedofil. Par momentu se tu najit da, ale jinak nuda. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek má park kde si každý může dělat co chce a nefungují tam žádné omezení ani bezpečnost práce. Vedou to tam samí omezenci, zhulenci a postižení (jeden z nich dokonce vypadá jak sériový vrah a útočí na lidi sekyrkou případně je mlátí jen tak na počkání) a vedle nich má někdo další park co mu konkuruje. Většina humoru zpočívá v tom, že někdo někam spadne případně ho (většinou chlapa) někdo/něco kopne do koulí a v budoucnosti máme pro změnu starého dědka co dělá humor podobný jako v Pat a Matovi tak, že pokud Vám to podobně jako mě nepřijde vtipné nejste cílovka jo vlastně ještě tam máme ožralého grizzlyho. Celý film je stupidní až na půdu a scénář ani nějakou logiku to nemělo v jedné scéně si například dělají reklamu tak, že vystupují v televizi s cedulemi Zavřete náš park a nikomu to nepřijde divné, že si majitel parku dělá sám reklamu (seru na to, že se to odehrává asi v 80-90 letech tohle by napadlo i idiota, že je to divné) . I konec je totální ptákovina stačilo by tomu novému majiteli dat klíčky, na které měl nárok a bylo by po starostech, ale to nikoho nenapadlo radši ani. Přičtěte si fekální humor semeno na noze, které líže pes a scénu kde chlápek jede na kolotoči a blije do kamery (asi to mělo být vtipné nebylo) a zjistíte jestli je to Váš šálek kávy nebo ne. 1 hvězda za toho mývala a za tu matku na konci, že měla pěkný růžový lak na nehty (nic více pozitivně tam ocenit nejde) 20 procent ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, který by měl mimochodem kvůli vzhledu už spíš nosit jméno Benicio Del Carrey, si při natáčení přivodil nejvíc zranění za svou dosavadní kariéru. Ten soupis vypadá, jako kdyby ho několikrát přejel kombajn, ale směrem k výsledku byla jeho oběť naprosto zbytečná. Snaha navléct jackassové korálky šílených kaskadérských kousků na nějakou příběhovou nit hraničila s marností, ale za tu bolest to jako recenzent Action Park Advisor na ty dvě hvězdy nakonec vytáhnu (byť je to těsný jak nátělníky Chrise Pontiuse).. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na to nepodíval s opravdu příšerným českým dabingem, což normálně nedělám, dal bych možná o hvězdičku lepší hodnocení. Český hlas D.C. seniora a jeho dcery Boogie totiž "bolo to najhoršie daberske predstavenie, čo som kedy doposavad počul!" Nicméně film je docela vtipný, ty Jackass prvky prostě miluju, pořád se tam něco děje a i když to není samozřejmě scénáristické superdíl(d)o, rozhodně se nudit nebudete. PíDžej se prostě pro takové role narodil, těžko mu to zazlívat. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho další film mimo Jackass. Nápadov na komédiu s témou a zabavný park je žalostné málo. Práve preto film zaujal a pobavil. Síce menej ako Johnnyho film bad grandpa ale aj tak.. mohlo to dopadnúť aj lepšie, ta dráma s dcérou ku koncu mi prišla zbytočná. Komédia na nedelný oddych ako stvorená. 4* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Zranění, která Johnny Knoxville utrpěl během natáčení, byla například: čtyři otřesy mozku, zlomená ruka, dva vylomené zuby, několik řezných ran, natržený meniskus a další. (MeanWhile)
  • Původně byla do role Four Finger Annie obsazena Instagramová hvězda Ceilidh Joy Garten, ale později byla nahrazena herečkou Brigette Lundy-Paine. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama