Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 4

Recenze (416)

Psema 

všechny recenze uživatele

Místy zaujme nápad, místy zabrnká nostalgie. Ale pokaždé je to ubité amatéřinou scénáře a diletantskou režií, která neumí ani gradovat akci, jež se vejde za nehet. Banks příšerná (ve špatném smyslu slova) a celé to svojí rozbředlostí, stáním na místě a absencí druhého aktu příliš připomíná reboot Fantastické čtyřky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tvorcovia si vypožičali zo Stranger Things Montgomeryho, podobný hudobný motív, oblasť malomesta, teenagerov a relatívne podobnú zápletku, ale atmosféra je nakoniec celkom odlišná a je to na škodu veci. Chápem, že chceli vzdať hold aj brakovosti seriálu, ale keď je výsledkom infantilná zhovadilosť, tak je to nakoniec taktiež iba na škodu veci. Teenageri sú vybratí čisto podľa politicky korektného kľúča, pričom ak by tu vystupovalo iba 5 Afroameričanov alebo 5 Aziatov tak by mi to pripadalo prirodzenejšie. No a že sa nepodarilo takmer nič dokladá aj maskou zhovadená Elisabeth Banks, ešte horšie ako v Hunger Games. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Lesbou pavr rénžrrrs... tdm t dm, tdm t dm... lesbou pavr rénžrrrs, tdm t dm, tdm t dm! Jo, angličtina, to mi vždycky šlo. Stejně jako současným tvůrcům snaha uplést z hovna bič, zapráskat a pokrotit jím náctileté mentály. Bohužel, z bejkovce odletují kousky materiálu, které pak ulpívají na mém vyplašeném xichtíku. Proč že si tedy týrám čivy? Horší materiál k adaptaci, než tuto imbecilní povídánku, jsem si už nedovedl představit, proto. První fáze, obsahující klasický rozbor pubescentovi dušičky, dokonce dávala naději, že budu ve svém sebemrskačství zklamán. No a pak už jen voser, voser, voser, protočené bulvy a od slin skvrna o velikosti mexického dolaru. Avšak mou multikulturalistickou duši ultimátně blaží, že se, kytuji, ,,jedná o první blockbuster, ve kterém se objevuje LGBT a autistický superhrdina". Takhle - z vrozené otravnosti si nakonec dovoluji i tento reklamní slogan zpochybnit. Příkladů buzerantů, narvaných ve řvavě barevných neoprencích, co dělají vžhuuuum (bukvy, ne kostýmci), máme v kdejaké márvelovce hafo, že. A jestli nejsou sjůprmen s begmenem autíci, tak kdo už jako. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Noví "Power Rangers" jsou zprvu ne úplně tragická super hrdinská teen blbina (***), která se však v poslední třetině změní v cosi, co nelze nazvat jinak než "cringe" (*). Vynechání Zeleného/Bílého strážce bych ještě zvládla, stejně tak bych zvládla absenci ústřední seriálové  znělky, finální bitka připomínající tvorbu studia The Asylum už je ale přeci jen trochu moc. Devadesátkový seriál byl taky cringe (cringe jako prase), ale na rozdíl od tohohle mišmaše se tím od první vteřiny netajil. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdysy jsem nějaké díly se Strážci vesmíru viděl a řeknu vám, že nešlo o příliš propracovaný seriál ve všech směrech. Tudíž jsem byl mile překvapen filmovým zpracováním, které nenechalo nic náhodě a někdo se opravdu snažil, aby to aspoň trochu za něco stálo a vyplatilo se. Koukatelný to je, chvílema i zajimavý a zpracování je také dobré. Lepší průměr. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama