Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl čekal, že z komiksového animovaného filmu mě nejvíce nadchne muzikálové číslo. Ale scéna v baru je prostě dobrá a obě písně, hlavně tedy ta první, jsou docela chytlavé. Navíc je to laděno do humoru, což se s postavou Harley Quinn dalo čekat. Po dlouhé době komiksový animák, který mě bavil. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

S Harley v ústřední roli by mělo být jasné, že příběh a postavy půjdou stranou. Píšu „mělo být“, protože scénáři to vždy tak jasné není. Našim oblíbeným superhrdinům a superpadouchům jsou cíleně „strhávány masky“ (prdí, souloží, tancují, dělají si srandu z kolegů atd.), ale snaha o komediální znesvěcení je neustále narušována buď vážným osnováním zlovolných plánů, nebo oplakáváním vedlejších ztrát. Humorné odbočky z hlavní, nudné, stokrát viděné story nejsou úplně promyšlené, ale je to aspoň pokus o jiný typ nadhledu (šedesátkové retro Caped Crusaders to příliš nepřipomíná, spíše Kick-Ass či Super v animované podobě). Nicméně zůstalo jen u toho pokusu. Nový hlas Harley (Bernadette z Big Bang Theory) je moc fajn. ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Oceňuji zakomponování žánru regulérní komedie a zaměření na dospělé publikum, avšak nemáte-li v lásce postavu ,,Harley Quinn" , tak zhlédnutí opravdu nedoporučuji - ne každému totiž sedne její specifický smysl pro humor 🙂 Námět je zpracován vcelku obstojně, hrdinové mají nejen skvěle prokreslené charaktery, ale i skvělou interakci mezi sebou a ze scénáristického hlediska o dost lepší než-li ,,Suicide Squad" nebo ,,Birds of Prey" s Margot Robbie 😀 ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Smells like discipline". Asi čím jsem starší, tím jsem větší exot, ale mně se tahle ptákovina prostě líbila. Nightwing get laid, ale hlavně celá ta scéna v motorestu byla dokonale uhozená. Částečně sebeparodující pojetí tomu sedělo, na druhou stranu to nebylo dotažené až do takových měřítek jako předchozí pocta šedesátkovému hranému Batmanovi, tudíž zde zůstaly klasické žánrové propriety a konstrukce. I proto mi je jasné, že tohle se asi jako celek moc lidem líbit nebude a fanouškům žánru komiksových animáků asi už vůbec ne. Přesto, nebo právě proto si jdu ještě jednou pustit "vypalovačku" Don't pull your love. PS: nebylo by marné otevřít tady někde skutečnou nálevnu/bistro Superbabes. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tady se žádný zázrak nekoná. Spolupráce Batmana s notorickou záporačkou může na papíře vypadat fakticky dobře, tomu bych i věřil, ale výsledek teda nic moc. Líbí se mi ten dospělejší nádech těchto animáků, ale jen v těch akčních scénách. Tady to přehnali s těmi vtipy za hranou, a některé momenty na mě působily dokonce nádechem erotiky, což asi není v pohodě, když většina cílové skupiny jsou děti do 10 let. Ale hoďme toto za hlavu. Příběh to taktéž nikterak nevytrhne, Poison Ivy má z komiksů daleko vyšší potenciál, zde z ní vytvořili neschopnou postavu, která se vzdá v momentě, kdy vidí svou kamarádku Harley Quinn, jak ji o to prosí na kolenou a přitom brečí? Jako cože ? Ještě jednou, prosím ? Ne, logika šla fakticky stranou, ve srovnání se Suicide Squad Hell to pay to zaostává v hodně aspektech. Jen se mi zamlouval nesmlouvavý Batman, který párkrát prohodil chytlavou hlášku a pak zase zmlkl. Nejsem z toho odvařený, prostě šedavé vody průměrností. Za mě dávám 47 % ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Melissa Rauch převzala dabování Harley Quinn, protože původní dabérka Arleen Sorkin odešla do dabérského důchodu. (Puxina)
  • V baru, kde zpívá Harley karakoe, jsou dva chlapíci oblečení jako stoupenci Catwomen z filmu Batman (1966). (Puxina)
  • Po úspěchu filmu Batman vs. Joker (2016) bylo rozhodnuto, že bude tento snímek uveden v kinech. Projekce se ovšem konaly v limitovaném počtu kin a probíhaly pouze jednu noc. Dle serveru The Numbers film vydělal 39 091 amerických dolarů, stránka Box Office Mojo však uvádí částku 6 448 dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama