Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

vurhor 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit nic moc plakátem, nepodmanivým námětem a Králem Škorpionem (The Rock), Fighting with My Family je ve skutečnosti vcelku pěkné a milé komediální drama, pocházející od jednoho z tvůrců sympatického snímku Cemetery Junction, tudíž jistota kvalitního scénáře, který bude osolený pravou britskou atmosférou, je téměř zaručená. Člověk by si řekl, že když někdo točí komedii o rodince horlivých wrestlerů, bude to jedna velká ulítlá bžunda, ale žádný takový. Snímek je to skromný, netlačí na pilu, plus se svými postavami pracuje dobře. Obzvlášť pak s hlavní hrdinkou (jejíž mámu hraje Cersei Lannister), kterou se asi film tak nějak pokusil prezentovat jako neatraktivní, což se mu moc nepovedlo, obzvlášť v porovnání s jejími wretlerovými soupeřkami, které se dají popsat pouze slovem "butterface" (neznalí nechť si vygooglují). Nutno ovšem dodat, že snímek se v určitých bodech až moc táhne, plus jednu dobu stojí příliš dlouho na mrtvém bodě, kdy se děj téměř vůbec nehne. Jinak ale milý překvapení, byl jsem totiž připravený spíše na hovadinu. Slabší 4* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JMENUJU SE PAIGE A TEĎ TADY VLÁDNU JÁ!…“ /// Rodina posedlá wrestlingem – což kurva JE divnej sport (a je to vůbec…no to je jedno…). Film je v první třetině celkem zábavnej. Možná je to takovej buranskej humor, ale zasmál jsem se. Taky je z něj cejtit atmosféra vítězů a dokáže vyvolat endorfiny štěstí. Pak se samo ukáže, že cesta za slávou není žádnej med, takže není nouze o dramatický okamžiky. Jak v tréninku, tak v rodinným kruhu. Složitě řečenu - přesto, že jde o wrestling v první řadě, tak v neposlední řadě nejde jen o wrestling. Je to taková „podpráhová“ reklama na tenhle sport, která mi nevadí, celkem mě baví, ale … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ségra mi vyfoukla místo v …(dosaď si sám). 2.) Miluju ring! Ať už se tam dělá cokoliv. 3.) Thx za titule “num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $11miliónov║ Tržby USA $22,958,886 ║ Tržby Celosvetovo $40,811,919 ▐ Dal som to až na druhý krát. Prvých 20 minút mi prišlo skôr strašne otravných, než nejako prevratne pútavých. Do kelu koho by zaujímala nejaká anglická rodina praštených wrestlerov. Wrestling som maximálne sledoval ako desať ročný fagan. Vtedy ma to bavilo ako sa tamtý americký blbúni trieskali o zem... No stačilo sa preniesť cez ten taký skôr praštený úvod a postupne to začalo naberať na grádoch. Začalo to mať čo to do seba, dokonca aj nejaký ten príbeh sa vyformoval, ktorý postupne tlačil aj na emócie. /55%/ ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dick me dead, and bury me pregnant. Kdo viděl cokoli, o co se WWE Studios kdy otřelo, čekal totální sračku. Optimisti doufali ve snesitelnou retrospektivu pro fanoušky a podprůměrnou vaughnovku pro nezasvěcené. Že ale Fighting with My Family bude vynikající jako legitimní film pro lidi, kteří o wrestling nikdy nezavadili, asi nenapadlo nikoho. Ačkoli téma wrestlingu je do tohohle remaku stejnojmenného dokumentu zažraný jak žloutenka a o scény z ringu není nouze, vše se točí hlavně okolo dynamiky jedné, mírně řečeno, alternativní a skvěle (!) obsazené rodinky (především Nick Frost je tu hláškující mašina). A tam, kde by standardní kostra cesty na vrchol a obehraný oblouk zapálení–sebepochyby-selhání-ultimátní úspěch za jiných okolností nudily, tam jako přirozená protiváha vstupuje do hry linka Zaka Bevise a jeho snaha vyrovnat se s tím, že zatímco ségra si v zámoří plní sen, o nějž původně zas tak moc nestála, ten jeho je u konce. Tyhle prostřihy od Paigina tréninku na Zakovy okamžiky bolesti, trapnosti a sebeponížení navíc paradoxně dodávají tolikrát viděnému na hloubce a naléhavosti, protože zatímco jinde se o tom, jak většina aspirantů neuspěje a že samotná honba za úspěchem může být ničivá, jen planě mluví, tady přesně vidíme, co je v sázce. Závěrečný triumf i rodinný brekot jsou tak nakonec víc než zasloužené. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)
  • Tento film je filmovou adaptací dokumentu The Wrestlers: Fighting with My Family, který byl vyroben pro britský Channel 4. Premiérově byl vysílán 18. července 2012. Několik scén z dokumentu je k vidění v závěrečných filmových titulcích. (Rominator)

Reklama

Reklama