Reklama

Reklama

Dárkyně smrti

  • Kanada Inconceivable (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tajemná mladá žena Katie (Nicky Whelan) se s dcerou přestěhuje do nového města, aby unikla své minulosti. Rychle naváže přátelství s Angelou Morganovou (Gina Gershon), matkou, která touží po větší rodině. Jejich život se vzájemně proplétá. Angela a její manžel, Brian (Nicolas Cage) navrhnou Katie, aby bydlela v domku pro hosty a sloužila jako jejich chůva. Časem se kvetoucí přátelství mezi dvěma ženami mění na nebezpečnou posedlost, neboť Katie se příliš upnula na dceru Morganových. Angela a Brian čelí nekonečným lžím a manipulaci, až si uvědomí, že sladká Katie se ve skutečnosti snaží zničit jejich rodinu zevnitř. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Šedesátníci si pořizují dětičky, ale moc jim to nejde. No, vidět se to dalo a nebýt toho zmrveného konce, tak jsem tomu skoro dal i 3*. Otázkou pro mě je, proč Nicolas Cage bere podobné béčka/céčka. Jsem přesvědčený, že má na víc. I tady to podle mě zahrál dobře, přesto, že byl naprosto vedlejší postava. Hlavní hvězdou, která tu byla, byla Nicky Whelan. Ta zahrála vše, jak měla a moc se hodila do své role. Naopak Gina Gershon byla opravdu tragická. CO mě rozhodně potěšilo, tak byla malá rolička pro Evu Marii, protože podporuji každou WWE hvězdu do filmových rolí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi se nedalo moc čekat, že tenhle snímek bude nějak objevný a nový, Nicolas Cage tu vlastně ani nemá hlavní roli, i když ke konci už je na scéně dost, ale film je docela drsně sexy, má svoje dobré momenty a jako thriller na jedno použití funguje. Cagovy jednoduché filmy mě celkem baví a neuráží můj vkus. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

To vám teda bola poriadna kravina. Tak nesympatická skvadra hlboko podpriemerných herečiek sa len tak nevidí. Z tých lesbických, pošahaných, histerických, afektovaných a psychicky labilných ženských sa mi obracal žalúdok. Popri nich sa tam tmolil stárnucí, spuchnutý Nicolas Cage, ktorý pôsobil ako nepodarená karikatúra samého seba. Ide to s ním hodne rýchlo z kopca, keď je odkázaný na to, aby hral v takýchto podradných, nudných sračkách. Scénariskticky je to takmer na úrovni odpadu. Príšerná blbosť. Kanadský dramatický thriller. To hovorí za všetko. * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jasně, nejedná se o veledílo, Cage zde navíc hraje překvapivě spíše méně významnou roli. Takže pro jeho skalní fandy určitě trošku zklamání že se tady jejich oblíbenec vyskytuje málo a ještě v ne zrovna charismatické roli. Navíc pozor! Ve filmu se nestřílí. Kdo se ve filmu naopak vyskytuje, tak jsou dvě ženy a budou mít společného více než by si minimálně starší z nich přála. Nicky Whelan to v záporné roli sluší a Gina na ty roky je stále kočka. Scénář nám připravil několik hodně nereálných situací a občas sledujeme rodinné sci-fi ze života maminek. Film ale bezproblému udržel mou pozornost. 50% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ač ten film neni tak stupidní jako některý poslední Nikyho filmy,i přesto je to děsNeskutečně nesympatická dvojice lidí.Cage se svym prkennym projevem a helmou na hlavě,a děsně odporná Gina Gershon.A jejich láskyplný scény jsou k zblití.A tak,ač by to mělo bejt vobráceně sem víc fandil tý blonďatý ďáblici,která mi byla stokrát sympatičtější než ústřední dvojice.A to je vlastně na hovno.30%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Do hlavní role byla obsazena Lindsay Lohan, ta se tím ještě chlubila na filmovém festivalu Sundance. I přes režisérův boj, její účinkováni studio zamítlo. (Fenk)

Reklama

Reklama