Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne zbytočný snímok, úplne o ničom. Niečo sa tu síce herci snažili riešiť, pričom sa väčšinou všetko točilo okolo filmu, čo bolo sympatické, ale celkovo to nebola ani komédia, ani dráma a ani romantika. Všetko mi tu prišlo také nemastné-neslané, pričom od práce sa tu nepretrhli ani dve najväčšie hviezdy snímku - M. Sheen (viac mu to seklo v Tvajlajte) a R. Witherspoon. Ale na ňu sa aspoň dobre pozeralo. Proste nuda. Slabší podpriemer. 35/100 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to moc milý film na deštivé nudné odpoledne, když není co dělat, krásně tím zabijete čas, ale jinak to není nic úžasného. Reese je skvělá a do této role se hodí, můžeme jí vidět jako dokonalou matku a jsem si jistá, že do této role dala hodně ze sebe, příběh už je trošku slabší. Zaplete se s jedním z mladých kluků, najednou dorazí ex, který se chce vrátit, téma, které je omílané stále dokola, co mě ale mrzelo nejvíce byl konec, doufala jsem v něco konkrétnějšího. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

Prvá reakcia po skončení filmu (a asi 92x počas neho) bola: Čo je toto za shit? Ale vážne, toto už je nový level romantickej komédie: nie je ani vtipná, a takmer vôbec romantická. Teda, smial som sa, ale skôr na tom, že to je fakt totálna hlúposť a na jazyku som mal otázku: komu niečo takéto vôbec napadne dať do scenára? Jedna hviezda za dvojicu dcér, ktoré film nezachránili, ale boli dosť v pohode a vtipné. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Zprvu se mi na to hrozně hezky dívalo, venku na mě z té mrazivé klendry hezky svítilo sluníčlo, ale pak jsem film přerušil a šel do posilovny. K filmu jsem se vrátil až později odpoledne a docela mě to zklamalo. S postupem času se prostě ta krásá sobotního rána vytratila a já viděl jen obtloustlou Witherspoonku a nezajímavý děj ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevydarená komédia / dráma, kde som sa teda skoro vôbec nezasmial a film ma viac iritoval než bavil. Myslím si, že ani jeden z týchto hercov sa nestratí a dostane sa do niečoho nového, no nemyslím si, že tento film nejako závratne ovplyvní ich kariéru, ani že by sa k nemu nejako výrazne priznávali. Witherspoon má na viac a mrzí ma, že som ju nevidel vo vynikajúcom filme od "The Good Lie". Lebo má jednoznačne na lepšie filmy, než sa jej dostávajú po ruku. Minulý rok to bolo "Hot Pursuit" a tento rok je to "Home Again." Nie je to veľmi dobre napísané a plus je tu ten soundtrack, ktorý nezmĺkne skoro ani na chvíľku. A tichých momentov vo filme, kde by som si mohol lepšie vychutnať atmosféru je tu žalostne málo. Je to nudné, otravné, veľmi predvídateľné a nemá to ani dostatočnú charizmu na to, aby sa film u mňa pretlačil. Neodporúčam vidieť. Podľa mňa je tento film strata času. Alebo som len nebol správna divácka základňa. Každopádne, to som si z tohto filmu odniesol ja. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)
  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama