VOD (1)
Recenze (1)
Hodně proměnlivá kvalita, zajímavý konstrast mezi americkým junkfood plné cukru (prvni serie) a zahraničními restauracemi, zejména těmi italskými a asijskými, ale je příjemné tu vidět i polskou (hned jsem šel péct babku!), německou, řeckou a dokonce britskou. Hruska’s Kolache me dohnaly k slzam. Takže nakonec se věnují evropské kuchyni víc, než ve většině ostatních amerických pořadech. Každopádně Fieri všechno nekriticky prezentuje jako super jídlo. Perlička je pak Fieri v Itálii, to jsou díly pomalu na plný počet, pěkné jsou i další speciály, jako židovský (pastrami), kubánský, mexický. *** S posledníma sériema zvedám hodnocení, fakt jde od tragických prvních sérií (kde ani neřeknou recept) postupně nahoru, jak se čím dál víc soustředí na světovou kuchyni. Nad tricatou serii skutecne lepsi a lepsi, velka televizni anomalie a pomalu bych daval uz 4*. Sama mezinarodni kuchyne. A v S38 jsme se dockali Bohemian Biergarten, kde uspesne vydava bavorske jidlo za ceske, ale aspon s Plzni :-) ()
Galerie (12)
Photo © Food Network