Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Po všetkých tunajších hodnotiach sa mi to páčilo o dosť viac, než som čakala, že bude. Jasné, dosť toho nakecajú a niektoré scény sú v štýle -veľký chlap zrazený na zem a chvíľu neschopný akcie lebo jeho smerom prikopla kancelárskou stoličku-, ale overall je to celkom zábava a ani tie bitky nie sú úplne zlé. Dokonca nevylučujem, že niekedy o 10 rokov pozriem znovu. PS: Chápem to správne, že scéna na lodi bola vyložene len preto, aby Stewart svojim haterom ukázala, že má nejaké funkčné mimické svaly? :D ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade prostoduchá blbina. Ak to mal byť nejaký manifest, tak by som ocenil aj určitý nadhľad. Spraviť film na rovnakú nôtu ako to kedysi robil McG mi príde v rámci doby, ktorá priniesla filmy ako Atomic Blonde, nový Tomb Raider a Bessonovu Annu a Lucy, smiešne. Charlie´s Angels neposúva žáner nikde, len robí tie isté chyby ako jeho filmový predchodcovia. Zápletka je predvídateľná, žánrovo je to neucelené a v rámci akčných scén až televízne. Vývoj postáv je takmer nulový a ani jednu z hrdiniek vlastne nespoznáme. Nemáme na to dôvod, priestor ani správne dialógy. Tie pôsobia ako zo strednej. Vôbec nie dojmom, že ich napísal niekto, kto sa vo filmovom biznise pohybuje vyše dvoch dekád. Tempo to má, aj lokácie ( hoci tiež nevyužité) ale ku koncu je to už pretrpené. A tie úsmevy, romantické náznaky a vtipy sú odtrpené. Jediné plus je Kristen Stewart. Tá by mohla hrať aj metlu v riti koňa a stále by to robila s určitou noblesou. To, že tu výrazne zapadá je už chyba všetkých vyššie spomenutých problémov. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci jsou značka, která vždycky tak brutálně bouchne (pamatuje si někdo na devět let starý seriál?), pár let je ticho, ovšem chápaví producenti to vždycky rádi zkusí znovu. Ostatně je to úplně stejný případ neúspěchu dam v popředí (ačkoliv se nejedná o dámský remake, jelikož i původní seriál byl o dámách) jak u domácích (Krotitelky duchů), tak u konkurenčních Warnerů (Debbie a její parťačky). A přitom to nakonec taková hrůza není. Ohlasy byly příšerné, dokonce radši distributor zrušil českou premiéru a totální průser v kinech dokonal výše zmíněné. A kdyby celý film byl jako úvodní scéna, která mi přišla naprosto perfektní a i jako nefanoušek Kristen Stewart jsem ocenil její sex appeal (dlouhé vlasy si mohla nechat), mohlo to dopadnout ještě lépe. Pak ale nastoupí druhý Stewartovic synek sir Patrick v naprosto nezvyklé roli a je to spíše nechtěně směšné (ale pořád je to štramák, co vypadá o 10 let mladší než je). Postupem času jsem se ale přistihl, že se vlastně bavím u zábavné akce a rozepří sympatických hrdinek (Ella Balinska je super) a ochromilo mě zklamání, že sequel rozhodně nehrozí. Elizabeth Banks odvedla povedenou práci jak herecky, tak režijně a až takovýhle průser si rozhodně nikdo z hereček, ani ze štábu, nezasloužil...neškodných 7/10 ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který má jediný úkol, vyvolat nenávist a dávící reflex. Elizabeth Banks by se měla držet co nejdál od akčních filmů i od filmů, které mají sloužit jako nějaký druh pocty ... ať už žánru, nebo nějaké zažité série. Akční ani dobrodružné tohle dvouhodinové hovno opravdu není. Je to jen velmi agresivní feminazi agitka, která vás všechny má naučit, že bílí heterosexuální muži jsou všichni do jednoho toxické, sexistické, tupé hovada ... a že všechny ženy jsou silné a dělají jen to co chtějí a umí úplně všechno na světě (třeba jezdit na kole) lépe než muži. Člověk má dobrý pocit u srdce, že tahle nudná dvouhodinová rutinní zívačka prodělala i kalhoty ... alespoň v něčem je svět ještě v pořádku. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

'Bella', 'Yasmine' a 'that tall girl' se pod vedením 'Effie' snaží oprášit (polo)zapomenutou slávu svůdně vražedných andílků, což se jim místy daří díky svižně natočeným akčním scénám, které měly (paradoxně, a ani přinejmenším v šovinistickém slova smyslu) pořádné koule. Člověk se s triem podívá do několika pěkných lokací, vypráší padouchům kožich a dočká se i nějakých těch dějových zvratů. Co se obsazení týká, tak mi nejvíce seděli sympatická Elizabeth Banks, s charismatickým Patrickem Stewartem a vcelku nemluvným, ale o to více vražedným Jonathanem Tuckerem. Titulní trojice byla nemastná, neslaná - ale neurazila. Sam Claflin byl po většinu své stopáže za blbečka na facku. I když má film v popisku komedie, tak se člověku v podstatě nedostane žádného zapamatovatelného vtipného momentu. Pokud by byla humorná linie na vyšší úrovni a film nevznikl v období "boomu ženských filmů", tak bych dal solidní tři hvězdy, v tomto případě jde však o lepší dvě. P.S. Lana rulezzz! ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama