Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta známých rozjede zajímavý internetový projekt. Ten má za úkol nabídnout divákům zajímavé rozhovory s lidmi, kteří jsou přesvědčeni o tom, že jsou příšerami. Partička si na to najme opuštěný dům, který kdysi sloužil satanistům pro jejich rituály a tam pozve tři podivíny. Dívku, co tvrdí, že ji posedl démon, policistu, který věří, že je vlkodlak a ženu, která se mění v upíra. Během rozhovorů se začnou dít podivné věci a s nastávající nocí se všichni pozvaní hosté změní v to, co předem avizovali, aby postupně zmasakrovali téměř celou partu filmařů. Začíná hon za potravou a boj o holý život. Na konci, po několika obětech, přežívá pouze Brian, který má být svědkem toho, jak muž, který ho do party najal, prozradí, že za vším stál on, celá parta se stala obětí jeho plánu, kdy potřeboval obětovat několik lidí, aby se spojil s Antikristem a nabídl mu své tělo pro život na Zemi. Brian přihlíží, jak se z muže stává samotný Lucifer a na Zemi nastává peklo. (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně blbina, ale zábavná. Od začátku se v ní pořád něco dělo a překvapivě mě víc upoutala stránka lidského dramatu, než nějaká monstra. Než se to teda strhlo ve zběsilé pobíhání po baráku a finále, kde jsem čekal, jestli nás náhodou nevytrolí a nebude to všechno bráno jen jako „hra“. Určitě jsem viděl mnohem horší found-footage, jehož jsem velkým fanouškem, tohle mělo přinejmenším spád a jak jsem řekl na začátku, prostě to bavilo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Monster Project“ představuje klasický found footage hororový snímek v tom nejhorším smyslu slova. I kdyby se zde nacházela nějaká originalita, je to stylem natočení všechno zabité, protože to cokoli nového hodí jen do ranku ostatních, podobně natočených hororů. A tím je ten nápad, co tu i byl, nenávratně pohřben, což je možná i škoda. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zase tak zle bych to neviděl. Viděl jsem daleko horší found footage horory například The Visit. Tady je dobrá myšlenka dát do hororu naráz čarodějnici vlkodlaka a upírku a na konci je to i napínavé bohužel tím to končí. Film nemá vůbec scénář ani logiku (půjdu natáčet s upírkou vlkodlakem a čarodějnicí do baráku se zabedněnýma oknama a ještě na úplněk by nenapadlo snad ani debila). Další věcí je, že se o těch postavách kromě toho, že jeden je indián a musí být v anonymitě a nosí na sobě kameru a ta upírka, že je tatérka nic nedozvíme tím pádem jsou nám buřt. O hercích z toho štábu ani nemluvě postava Jamala mě iritovala od první minuty. Vrchol je pak konec ve, kterém kdosi vyvolává antikrista což už zavání slátaninou. 40 procent ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po úspechu so strašidelnými internetovými videami sa dvojica kamarátov rozhodne skúsiť niečo lepšie. Prostredníctvom rozhovorov s osobami, ktoré tvrdia, že sú pod vplyvom démonických síl, chcú získať čo najvyššiu sledovanosť. Pripravia kameru, pozvú hostí, vydajú sa do opusteného domu a show sa môže začať. Čaká na nich však omnoho väčšie nebezpečenstvo ako predpokladali. - Vela som od tohto projektu s monštrami neočakával, ale aj tak to je sklamanie. Found Footage forma úplne pokazila celý dej, aj keď námet obsahujúci rozhovory s upírkou, posadnutým dievčaťom a skinwalkerom znie parádne. Záporáci sú sympatickejší ako kladné postavy a v podstate ide len o nekontrolovatelné behanie po peknom dome s prehnanou stopážou. Kamera je v tomto prípade úplne šialená a nepomáhajú tomu ani nekvalitné CGI efekty. Jednou z mála zaujímavých vecí na tomto horore sú postery, ktoré sa vydarili perfektne a dostali sa aj na titulnú stranu IMDb, čo sa u béčkových hororov často nestáva. + herec z The Ganzfeld Haunting a The Girl in the Photographs ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Tak jako nic moc. Přiznám se, že FF nemám zrovna v oblibě, takže jsem od toho skoro nic nečekal. Jenže když jsem slíbil překlad titulků, tak co už. Film jsem prostě dokoukat musel. Prvních 40 filmu naprostá nuda a kecy o ničem, což je jasný důkaz nedostatku peněz nebo představivost. Jakmile se film rozjedeme a my dospějeme k bodu, kdy parta přátel musí utíkat před monstry, tak se na to dívat dá. Tak dalších 10 minut, pak už jsou to do konce filmu jen honičky po starém baráku, kde nejde nic vidět... Nikomu jinému než skalním příznivcům FF to nedoporučuji. Ale plakát hezký mají, to zase jako jo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama