Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, přežil to i můj přítel, jehož šálek kávy to vážně není. Čekala jsem víc vtipných a crazy scén, ale tato komedie se víc než na vtip zaměřila na to aby měla poslání a ponaučení. Takový ten vtíravý emotivní nádech, který nemám ráda... emotivní proslov a davy nadšeně jásají... Amerika prostě. Ale bylo zajímavé vidět v praxi, jak funguje boost sebevědomí. Se správným přístupem člověk zkrátka získá vše na co jen pomyslí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kedy tej prasnici hnusnej konečne vysvetlia, že nie, vyzerať jak hrošica nie je sexy! Vlna fašistického liberalizmu už tak pokročila, že si môže každý povedať, čo len chce, ale len do istej miery. Poviete cigánovi, že je cigán, ste rasista. Poviete tlusťochovi, že je mastnoprd, už vás prenasledujú, pretože pravdu do očí nesmiete povedať. A pritom vedci už dávno dokázali, že hmotnosť je len rozdiel medzi príjmom a výdajom. Takže keď sa milé dámy budete napchávať chipsami pri televíznej sračke ako napríklad Farma, jasné, že nebudete mať nohy jak plameniak, ale jak slon africký. Je to každého voľba, ale NIČ na tom sexy nie je! Cíťte sa dobre ale nepchajte nám tie megatlusté prdele do telky. Našich moravianskych venuší sme sa zbavili už v praveku a radi budeme, keď ich živé podobizne ostanú navždy už len na britských ostrovoch. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Horší kombinace než sebevědomí a nesoudnost je už jenom sebevědomí a tupost.. Klasický vzorec změny těla, popř. stavu mysli, kdy se po návratu do normálu prožitá zkušenost odrazí do charakteru postavy (většinou, že nejlepší je být sám sebou). Po stránce humoru slabé. Často se stávalo, že na cestě k pointě vtipu padlo hodně slov a ona pak ani nepřišla. Alespoň, že se Amy Schumer držela při zdi svého kanálu.. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mal som chuť na nejakú oddychovku, tak som si pozrel toto. Amy Schumer ma celkom baví a musím uznať, že v tomto filme bol naozaj výborná! Čo sa samotného príbehu týka, tak to nebolo v podstate nič extra, ale vďaka svojráznym monológom Renee to malo celkom dobrú atmosféru. Aj keď mám radšej inteligentný humor s dôvtipom, tak aj toto malo niečo do seba. Scenár bol v podstate dosť klišé s mierne tuctovou pointou, ale priznám sa, že som čakal niečo oveľa horšie a trápenejšie. Takže napokon celkom fajn :) Btw. Amy je podľa mňa celkom sympoška (určite pohľadnejšia ako kadejaké modelkovské vychrtliny). ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film s docela dobrým nápadem, který bohužel pokulhává ve zpracování. Renee se totiž stane díky pádu sebevědomou, ale nevidí se jako titulní pretty, ale spíš neodolatelná. Je to pěkná hříčka na to, jak i náš vlastní pohled na tělo ovlivňuje naše životy. Jenže předstírat u toho, že Busy Phillips je šedá myška je trochu na hlavu (obarvením na brunetu, vážně?), a "ulovení" přítele v prádelně a celý následný vývoj jejich vztahu mi taky přišel moc. Přiznávám, že jsem v poslední třetině přetáčela dopředu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)
  • Film, na který se Renee (Amy Schumer) dívá před svou proměnou, je Velký (1988). Pojednává o chlapci, kterému automat na pouti splní přání, aby se stal dospělým. (rikitiki)
  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)

Reklama

Reklama