Reklama

Reklama

Malé lásky

(pořad)
  • Slovensko Malé lásky
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2017, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizní sérii Malé lásky mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky padesáti nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (81)

Cuffini 

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit, kam dnešní svět je schopný zajít. Reality show o porodech. Chudáci děti. Do jakého světa se to narodily. Co přijde příště? Pohřby? Nejdřív jsem si říkala, že se dozvím alespoň něco nového, nějaké rady, tipy, ale ono ani to. Je to další slátanina o soukromí a životě druhých. Jediné, co je pozitivní, tak prostředí plzeňské nemocnice, které na mě působí na úrovni. Proti které se píše petice pro porušování práv žen při porodu, který máme očividně sto let za opicema, s porovnáním s vyspělými zeměmi. Po příbězích od akt. rodiček v mém okolí na mě nemocnice působí ještě hůř, než z mých zkušeností, takže tento dokument o praskajících vejdžajnách a většinu pochybných párů a příběhů, beru skrz chování personálu jako další scifi v televizi, která nás krmí sračkama. Pardón, dáma promluvila. Kéž bych měla vždycky tak ochotné doktory, jako nám ukazuje tenhle pořad. Nejvíc smutné na tom všem je, že v dnešní době lidé neví, jak vznikají děti. Neví, jaké prostředky se používají proti otěhotnění. Neví, že když budou dělat bongo bongo huga čaga, že se jim za devět měsíců změní kompletně život. Nejsou zajištění, připravení, partnera sotva znají, duchovně a mentálně jsou sami na úrovni dítěte. Pak se divme, co se děje kolem nás. A účinkující opravdu obdivuji. Aby mě natáčel štáb při porodu celou rozcapenou, se všema hekama, potama. No ty kráso, to nemůže udělat nikdo normální.. A lidi by na to koukali a bavili se o tom v práci a soudili mě a házeli po mě kameny, vedli by řeči, tak jako to většina Čechů umí. Česká republika top ve sledovanosti seriálů typu nemocnice, kriminálky a reality show - gratuluji, to jsme to dotáhli. Naši předci by na nás byli jistě hrdí.. ()

Emma214 odpad!

všechny recenze uživatele

Budou tam i případy, kdy na rodičku sestry řvou, protože pořádně netlačí a dítě nemohou dostat ven a když tak již přidušené, a tím pádem s eventuálními zdravotními následky? Kamery u porodu, kdy záleží na každé minutě a jde doslova o život budoucí matky i dítěte? Neuvěřitelné. Každá matka, která rodila, ví, že je to velmi silný zážitek ale NESDĚLITELNÝ. Co bude příště, kamery u umírajících? Budeme plakat při posledním výdechu např. mladého chlapce co havaroval na motorce, nebo umírání onkologického pacienta? Budeme sledovat on line hroutící se matku, když rakev spouští do hrobu a v ní je její syn? Jak vidno v zajmu sledovanosti televize nezná hranice. ()

Reklama

mstychov 

všechny recenze uživatele

Natoceny je to moc hezky. Hodne jsem se na prvni dil tesila a nezklamal me. I jsem mela slzy v ocich. Co me ale zklamalo je pristup FN Plzen. Vsude se tento porad prezentuje jako nahlednuti na porodnici, kde se rodi prirozene, ze je tedy nepochopitelne, aby maminky chteli rodit doma. Nezlobte se na me, ale prirozeny porod je uplne o necem jinem. Ten v tomto poradu nehledejte. To leda ze by v budoucnu tocili v porodnici Pribram a dalsich vstricnych! ;) ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Lidská blbost nezná mezí! Zaprodat intimitu a své soukromí při porodu dítěte a udělat z toho reality SHOW! TV Hovna se zde snaží zahrát na emoce ale vše je jen konstrukt. Co jsem viděl pár ukázek, tak jde většinou o sociálně slabé a rómské občany. Což vypovídá o kvalitě materiálu. 0/10 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

,,Je to hnus! Velebnosti!´´ Musím poděkovati kolegovi jež se zove honajz2, páč jsem ve své bezdětné pýše zapoměl, že jsem byl jednou (přísahám) svědkem tohoto amatérského psychosociálního pokusu za přesně stejných okolností jako on.;-) P. s. Ten název jest vskutku vlhkým snem pedofila, jak tady někdo naznačil. A když si vybavím obecnou úroveň všech zúčastněných, tak by se k němu mohl přidati i zoofil. P. p. s. podívejte se na jistý díl Trierova Riget a seznáte, že jsou o dost šílenější věci, než toto. Ovšem, Síbrt není holt Trier, tak dám raději přednost dánské nemocnici s tou její pakáží:) před tou z pivovarnické mekky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo nepřetržitě dva měsíce. Natáčelo se ve Fakultní nemocnici v Plzni na 35 kamer rozmístěných po celé nemocnici a celkem bylo pořízeno 2250 hodin materiálu. (M.B)
  • Nejdelší porod zaznamenaný v pořadu trval 24 hodin, nejkratší 45 minut. (M.B)

Reklama

Reklama