Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pěvecké, holčičí, konečné x málo šmrncovní, dost unavené. Tohle bylo asi dostačující ukončení série pěveckých filmů o jedné holčičí a-capelle. Nebýt Rebel tak je to dost nuda. Písničky taky nic extra, ale ten závěr byl moc hezký. Nejvtipnější stejně byla celou dobu dvojice Banks & Higgins.. ..díky holky.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na Annu Kendrick nebo Hailee Steinfeld se v téhle dámské týmovce pořád zatraceně dobře dívá, tvůrci to navíc mají v hlavě docela srovnané, nemají nějaké zásadní ambice a moc dobře vědí, jak efektně naaranžovat vystoupení a hlavně pro koho to celé točí. Na děvčata útočí nástrahy dospělosti a zodpovědnosti, řeší své „velké“ trable, ovšem pochopí, že nejlépe je jim, když jsou pohromadě a vyrazí pobavit americké vojáky na základnách v Evropě. A bojovat proti grupám, které používají hudební nástroje. Setkáváme se potřetí, v nikterak přínosném příběhu, takže je potřeba kromě trhlého humoru (který už ale nějak moc nefunguje) i nějaká ta akce. A i kvůli ní jsme ještě víc vzdálení realitě, kterou v předešlých dílech vymezovala škola. Pěkné tanečky a nenáročné šaškování nicméně pokračují. 55% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně těžké ohodnotit. Jakoby tvůrci navázali na všechno špatné co jsem vytýkal již dvojce a jelikož toho zřejmě nebylo dost, rozhodli se to navíc pořádně rozmazat. Dá se tak říct, že v prvních dvou třetinách zde fungovala pouze hudba a občas nějaký ten nahodilý vtípek. Není pochyb, že se jedná o nejslabší Pitch Perfect dílo, ale proč je to tak těžké zařadit? Jelikož trapností postupně ubývalo a vtipných pasáží naopak ubývá. Příběhu se nakonec podařilo prorazit onu hustou mlhu a poslední třetina toho dost vyžehlila. V závěru se přeci jen jednalo o vcelku úctyhodné uzavření této hudební trilogie a tak váhám mezi dvěma a třemi hvězdami. PS: Výsledek se může časem měnit pokud se mi to ještě rozleží v hlavě nebo na dílo opět narazím, ale vidím to přesně na 50% (ze začátku horších a ke konci lepších) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pitch Perfect part III, alebo ako natočiť ďalší zbytočný sequel... ale tak už sľúbili, že to bol "Last Call", tak snáď dodržia slovo. Každopádne, nebola to zas taká katastrofa, ale na vynikajúcu "jednotku", ani na priemernú "dvojku", to akosi nemalo ani náhodou. Námet síce nebol až taký zlý, ale to prevedenie a neustále tlačenie na pilu, to už bolo na mňa moc. Najlepšími pasážami filmu boli napokon tie úžasné acappella vystúpenia, na ktoré sa veru ani nejaký DJ Khaled nechytá. Tak vďaka accapelle a šarmantným herečkám Bellas, je to aspoň na 2*. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přestože se mi zdála být dvojka o něco málo lepší než jednička, tentokrát jsem větřil těžký propadák, ale mýlil jsem se. Dalo se to. Došlo ke změně, nekonala se žádná soutěž, namísto toho se tvůrci nesměle pokusili o boj proti padouchovi, což příliš nefungovalo, ale zato mě pobavilo angažování Johna Lithgowa, který si natáčení očividně užíval. Rebel Wilson se opět objevila v roli tlusté a sprosté holky, vzhledem k tomu, že jsem ji vlastně v žádné jiné roli neviděl, nabízí se otázka jestli vůbec hraje? Každopádně už jsou mi její postavy krajně protivné. 3*- ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)
  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)

Reklama

Reklama