Reklama

Reklama

Stvůra

  • Velká Británie Beast (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Moll je 27 let a stále žije doma u rodičů v malé ostrovní komunitě, která jí brání v rozletu. Své rodině je zavázána natolik, že se od ní nedokáže odtrhnout. Když potká svobodomyslného cizince Pascala, otevře se před ní úplně nový svět. Poprvé v životě se cítí skutečně naživu a bláznivě se do něj zamiluje. Konečně se odpoutá od své rodiny a nastěhuje se k Pascalovi, aby s ním začala nový život. Ten je však zatčen jako hlavní podezřelý v případu brutálních sériových vražd a Mole zůstane sama a vystrašená. Když se přímo před zrakem podezíravé komunity rozhodne postavit na jeho stranu, je nucena učinit rozhodnutí, která navždy ovlivní její život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (15)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nesúhlasím s tým, že príbehová stránka fungovala tak hodinu. Z možného thrilleru sa stáva mierná psycho dráma, ktorá v závere neupadne, naopak poskytne isté vyústenie a jeden z možných záverov. Film mohol skončiť aj o polhodiny skôr napríklad situáciou po pohrebe, každopádne tu máme vyrovnaný dej s miernou gradáciou od začiatku do konca. Len pozor! Všetci kompletne sú tam narušení. Od vraha, cez hlavnú predstaviteľku a jej matku až po všetkých obyvateľov dediny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jessie Buckley si ukradla celý film pro sebe a tím, že prakticky neslezla ze záběru, to celé vytáhla nad průměr. A asi hodinu a čtvrt fungovala i stránka příběhová. Podivná romance mezi podezřelým z vražd s temnější minulostí a ne zrovna oblíbené holky ponižované upjatou matkou fungovala na jedničku. Jenže jakmile začala policie konat, šlo to všechno do kopru a konec Pearce vyloženě zvojtil. Počítal jsem s několika závěry, ale ten zvolený byl ze všech nejhorší. Nicméně i tak se jedná o relativně slušný celovečerní debut s poměrně těžkým tématem. Je jen škoda, že se ho režisér nechopil až po získání větších zkušeností. 60% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film P. Pearce dopadlo zaujímavo. Chce byť nezávislým a zároveň v určitých momentoch umeleckým. Prostredie „prírodné“, ale úspech filmu, vďaka zvolenej koncepcii, predovšetkým závisí „len“ na dvojici hlavných postáv. A práve obetavá hra J. Buckley to zachraňuje. Problém je však v tom, že v podstate žiadna vedľajšia postava (v tomto prípade ani J. Flynn, paradoxne, ani Mollin matka, ktorá k tomu bola blízko) nedokázala dominantnejšie podporiť jej výkon a tak rozvinúť celý príbeh a hranice snímku. Záver, respektíve rozhodnutie o spôsobe a forme ukončenia príbehu, ma trošku „šokoval“. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Pane bože. To nemáš žádný pud sebezáchovy? A nebudu lhát, poznala jsem se v momentu, kdy vezme žluté šaty a pečlivě je schová do spodní zásuvky pod staré oblečení. Velmi zajímavá a rovněž velmi vyčerpávající jízda, ale pořád přemýšlím, jestli nesnížit na tři hvězdičky. Přece jenom mi tam z mého úhlu pohledu některé věci neseděly, ale to je právě to, mám totiž zároveň i pocit, že jsem se na to dívala že špatného úhlu. ()

Marla_Lev 

všechny recenze uživatele

Narušená Jessie je tak moc uhrančivá, jak moc je na pěst její narušená, maloměšťácká, vyčůraná rodinka. To i takovej sériovej vrah se potom jeví jako pohádkovej princ (hlavně princezně Divošce voní). Vypadá to dobře, zní to dobře, funguje to dobře. A kdyby to všechno skončilo v 1:18:49, bylo by to dokonce skvělý! Vystavěnej závěr je 'žel' velkým zklamáním. Ale jelikož to byl Pearcův první celovečerák, budiž odpuštěno. Jistě si to vezme k srdci a příště už to bude na dřeň spíš implicitně. Budu čekat. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama