Reklama

Reklama

Hans Zimmer v Praze

(koncert)
  • Velká Británie Hans Zimmer: Live in Prague (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Světoznámý skladatel filmové hudby přijel 7. května 2016 se svým evropským turné do vyprodané pražské O2 arény a ohromil publikum. Mezi 72 muzikanty bylo mnoho Zimmerových přátel a spolupracovníků, třeba i Johnny Marr z The Smiths. V onen večer bylo 17 tisíc diváků svědky neuvěřitelného koncertu filmové hudby, doprovázeného velkolepou světelnou show. Zaznělo mnoho skladeb z dílny geniálního mistra. Fanoušci si mohli naživo užít skladby například z filmů Piráti z Karibiku (2006), Lví král (1994) nebo Temný rytíř (2008). Záznam velkolepého pražského koncertu přenese diváky do dechberoucí atmosféry, kterou doplní ohromující videoprojekce a zvuk. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Dunadan 

všechny recenze uživatele

Nonstop zimomriavky! Hrejivý pocit pri srdci a neuveriteľný pocit šťastia ma sprevádzali od prvých sekúnd až do samotného konca, presne ako počas koncertov (bol som na oboch bratislavských). Výborne natočený a ešte lepšie odohraný koncert, ktorý perfektne funguje aj z pohodlia domova. Nádherná pripomienka úžasných zážitkov! Hans Zimmer: Live in Prague je kúsok, ktorý jednoducho nemôže chýbať v zbierke žiadneho fanúšika filmovej hudby. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí být u tohoto skvělého koncertu naživo a byl to jeden z těch momentů, které vám zůstanou v paměti napořád. Proto jsem neskonale šťastný za to, že vyšel záznam právě z pražské O2 areny, který mi ve výtečné kvalitě bude připomínat tento koncert znovu a znovu. Každá skladba měla jinou náladu a užíval jsem si jak pozitivně radostnou první polovinu, tak spíše vážnější polovinu druhou, ale emoce pracovali u většiny z nich naplno a při vzpomínce na Heatha Ledgera a následně na střelbu v kině v Coloradu, mi bylo hned jasné, že moc silnějších koncertů už neuvidím. Opravdu nemá cenu vyzdvihovat, proč se mi líbí ten či onen soundtrack, ale stačí se zaposlouchat a naplno si toho užívat i při vzpomínkách na dané filmy, které prostě všichni filmoví fanoušci musí milovat. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Byl jsem v O2arene na koncertu Hanse Zimmera jak v roce 2016 (ze kterého je tento záznam), tak při jeho druhém koncertu 2017. Přesto jsem si v říjnu téhož roku nenechal ujít v kině záznam z vystoupení - a nelitoval jsem. Zvuk totiž stojí za to, zcela bezchybné provedení, které svou kvalitou i předčí zvuk z živého vystoupení. STOJÍ to za to! ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Zazitok. Uz len z toho, co vsetko typek zlozil, obrovsky obdiv a respekt. Nechapem, ako si vie predstavit ulohy jednotlivych nastrojov a skomponovat to do jedneho celku. Fakt majstrovske diela. Kinovy zazitok, audio super, akurat obraz by som cakal trochu lepsi. Super ze clovek videl pekne detaily jednotlivych performerov. Futuristicka Yamaha basa, ci violoncelo ci co to bolo dost cool :) Normalne som mal chut, po kazdom songu, zatlieskat. [#33/2017] ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zimmerův koncert jsem si v roce 2016 vychutnala naživo a dodnes ho považuji za jeden z nejlepších kulturních zážitků v životě. Tento záznam mi dokázal oživit vzpomínky, a tak jsem znovu plakala při melodiích z "Gladiátora" a běhal mi mráz po zádech při mnohých dalších (kdybych měla jmenovat jedinou skladbu, bude to "Time" z Nolanova "Počátku"). Více slov netřeba. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Sice se koncert natáčel v Praze, ale scéna na začátku, kde Hans Zimmer kráčí k pódiu, byla natočena v Rotterdamu v Nizozemsku. (HanzoBureshi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama