Reklama

Reklama

Hladoví

(festivalový název)
  • Kanada Ravenous (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

V provincii Quebecu sa po vypuknutí neznámej choroby počet osôb drasticky znížil. Tí, ktorí mali to šťastie a prežili, musia každý deň bojovať s hladom a nebezpečenstvom, ktoré predstavujú nakazení a ich neustále narastajúci počet. (Marceloo)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapuje zdejší hodnocení. Už jen za tu atmosféru si film zaslouží trochu víc procent, ta byla fakt skvělá. Pravdou je, že diváka napadne spousta otázek, na které nedostane odpověď. Někomu by to mohlo překážet, mně to ale nevadilo, protože mě to tak nějak vtáhlo do děje. Nevěděla jsem nic o nákaze ani o důvodech, proč se nakažení chovali tak, jak se chovali, ale to nakonec nevěděli ani přeživší. Bylo to tajemné a bylo to fajn. Postavy se chovaly lidsky, nebyli to žádní Rambové a jednali mnohdy zkratkovitě, občas bohužel i lehce nelogicky. Ze závěru jsem nadšená, i když tu poslední scénu bych nejradši vystřihla, aby mi v žaludku zůstal ten pocit totální bezmoci a bezvýchodnosti. Jinak ale super, užila jsem si to, a při jedné střelecké scéně jsem se od srdce zasmála! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Netypický pohľad na zombie apokalypsu, ktorý ma síce miestami zaujal, no nedokázal si ma trvalejšie podmaniť. Charaktery postáv tu neboli vôbec podrobnejšie rozvinuté, ľudia sa v príbehu proste objavovali a zasa mizli, no ich životné osudy a pohnútky zostali zahalené rúškom tajomstva rovnako ako dôvody podivného správania nemŕtvych. Popravde som väčšinu času nemal tucha o čo tu presne kráča... ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu moc nevěřil, ale postupem času když se ukázalo, že tenhle film vnáší do zdánlivě daného subžánru zase něco nového a, že dokáže přijít se skromnými, ale zatraceně funkčními nápady, začalo mi to celé být dost sympatické. Úplně nezapomenutelný zážitek to nakonec asi nebyl, ale k té čtvrté hvězdě v mých očích schází fakt jen vlas.. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Ve většině hororů ztichne hudba ve chvíli, kdy má nastat zvukově předimenzovaná lekačka. Tady je ve většině vypjatých scén dlouhotrvající ticho a je jasný, že nějaký to zařvání, který zde navíc dosahuje mimořádně nelidských rozměrů, může přijít kdykoli, což mně nejednou slušně pocuchalo nervy (sledování v noci a hodně nahlas zážitek drtivě umocní). Budování chvílema fakt nesnesitelnýho napětí jde naproti i polo-artový způsob zpracování, do kterýho jsou zcela nečekaně, ale o to funkčněji vnesený čistokrevně komediální prvky. Ještě za půlkou film sahá po pěti hvězdách, závěrečná třetina se ale začne nepěkně táhnout a navíc motat ve scénáristický bezradnosti. I tak je netradičnost snímku nutný zdůraznit nadprůměrným hodnocením. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keby sa film trochu viac odviazal v gore, asi by som mu dal aj plný počet, pretože nič iné mi vlastne nevadilo. A pritom maskéri v dvoch-troch záberoch dokázali, že majú talent aj na brutálne scénky, a nemali problém s odpálenou hlavou či useknutím končatiny mačetou. Z toho dôvodu vôbec nedokážem pochopiť, prečo bola väčšina úmrtí mimo záber. Veľká škoda, mohla to byť aj pecka roka! Na druhej strane, lesné prostredie potešilo, je to pekne nakrútené, a nie je veľa zombie hororov s takou zvláštnou atmosférou ako v tomto prípade. Možno je to trochu porovnateľné s "It Comes at Night", dokonca sa mi to páčilo ešte o niečo viac, väčšinou sa to totiž odohráva za denného svetla. Zombíci divní, ale dobrí. Skôr to sadne milovníkom komornejších, depresívnejších snímkov. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Filmový festival v Torontu udělil ceny

Filmový festival v Torontu udělil ceny

18.09.2017

Filmový festival v kanadském Torontu letos svým návštěvníkům přinesl na plátnech kin 339 filmů během jedenácti dnů. A zde vám jako tradičně přinášíme přehled hlavních vítězů. Cenu diváků pro nejlepší… (více)

Reklama

Reklama