Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase jedna z celé řady českých komedií, která není úplně chytrá. Naopak…když nad tím přemýšlím, tak je námět vlastně hloupej jak flanelová košile bez knoflíků. Co naplat…prsty v tom má zase televize Nova, která podobné komedie prostě hrozně ráda sponzoruje. Asi je to účelovka pro jejich diváky, kteří si s podobnou komedií vystačí. Přitom je vidět, že herce tu máme dobré, jen to chce trošku pracovat s náměty. Jarda Plesl, Anička Polívková nebo Ester Geislerová tady byli hodně v pohodě. Pitomost ale tekla nekonečným proudem a korunu tomu dal samotný závěr, který, kdyby nebyl, tak tomuto filmu dám snad i tři hvězdy za to, že jsem se párkrát v pohodě zasmál. Celý to mělo takový pohodový nádech venkova, kde mi ani product placement v čele s Únětickým pivovarem vůbec nevadil. ()

marusshhka 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný dojem z filmu, Polívková je zde snad jediná dobrá, ale úplně mi neladí s postavou, kterou hraje. Její vyvolený mi nepřišel ani trochu charismatický. A háčků měl film víc, každý zde spí s každým a je to úplně v pořádku, protože je to jen úlet, který nic neznamená. Navíc ten závěr... Ach jo. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dvě nevěsty mají tu nevýhodu, že jsem je viděl hned po filmu Po čem muži touží, který byl jednoduše lepší. Ovšem Bohouš Klepl a Eva Holubová, kteří určitě nepatří mezi mé oblíbence tu mají role, které jim sedly. Hlavně Kleplův oddaný tatík, který sbírá kelímky od piva z koncertů Brutusu za posledních třicet let je fakt dobrej. Skoro jsem se teď přemluvil k vyšímu hodnocení, ale nemůžu ho dát. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Klasická spotřební romantická jakože komeide, kde sleduješ bandu nesympatických individuí, kdy každý jde s každym, aby nakonec doplachtili k oné pohádkové lásce. Hlavně závěr to hodil to dost podivného vyznění, kdy vlastně zahejbat a lhát je to nejlepší, co pro pravou lásku můžete udělat. Fajn je teda krátká stopáž a občas nějaká ta humornější scénka. Jinak ale na film za pár dní hned zapomenete. ()

KNicole 

všechny recenze uživatele

Film s Evou Holubovou bych si pustila, i kdyby kývla na roli v Čelistech. Ale tady mě kromě ní přitáhlo i duo Polívková a nejmladší Geislerová - obě představitelky archetypálních trubek a poděsů, co na normálního chlapa nenatrefí, a když jo, uteče jim od oltáře. Samozřejmě už z titulu filmu tady jejich role nebyla v ničem jiná. Akorát to tentokrát hrály obě naráz. Ale příjemně mi tu sedly, a co víc - šokovala jsem samu sebe, když mě to v prvních minutách dokonce začalo bavit a několikrát jsem se spontánně zasmála. Bavily mě nasbírané stereotypy o dezertérovi z Moravy, co jednou ročně opustí Prahu a přijede na oběd k široké rodině ("To se tam teď u vás nosí?" "Ty ses tam ale spravila!"), i výkon opilé Polívkové, která po všech slivovicích vypadala zcela totožně s opilým Polívkou v Dědictví. Bohužel nastavená laťka celkem rychle klesla na klasický český podprůměr, a zvlášť od druhé poloviny se to táhlo tak nesnesitelně, že jsem se modlila, ať už si tam toho Plesla konečně některá vezme. Boba Klepla s Holubovou ale v manželském páru stojí za to vidět v každém dalším filmu. Na českou kotlinu lepší než drátem do oka - takže dvě hvězdy. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)
  • Na začátku filmu, kdy jede Marie (Anna Polívková) k rodičům na vesnici, má v autě sluneční brýle na hlavě. Při následném výstupu z auta brýle na hlavě nemá a nemá je v ani jedné ruce. Následuje střih, kde následuje záběr jak vchází do dveří a sluneční brýle sundavá evidentně z hlavy či očí. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama