Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší kus do rady špionských komédií. Klasická zápletka. Dievča netuší, že jej pán Dokonalý je v skutočnosti vrah/agent. Niečo ako napríklad Vrahouni (Ashton Kutcher). Tu na "obzvláštnenie" je dievča sprevádzané, v boji o život, najlepšou kamarátkou. Kate McKinnon mi svojim prejavom naozaj nesedí. Pôsobí ako ženská biela verzia čiernych teatrálnych komikov. Myslím, že české a slovenské televízie našli pecku pre svoje opakované vysielania. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,562,069Tržby Celosvetovo $75,318,544Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nesúrodé, urvalé. Mila Kunis začína byť akási ošuntelá. /35%/ ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mila Kunis a Kate McKinnon jako dvě obyčejné holky, které se octly ve válce špiónů. A je u toho spousta překvapivě solidní akce, ale i humoru, který však nešlape tak, jak by bylo ideální. Kate McKinnon se snaží krást si film pro sebe, bohužel dost často balancuje na hraně trapnosti. S kratší stopáží a sehranější hereckou dvojicí by to mohla být fajn komedie. Takhle je jen průměrná. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Může to být u nezkušeností paní režisérky / scénáristky, ale po celkem slušným úvodu to upadne do jakési letargie a nehne se to dál, co hůř, přestane to být sranda. M. Kunis se snaží, resp. hraje naprosto přirozeně, zatímco její parťačka K. McKinnon je přímo tragická, nevtipná, trapná a přehrávající. Chvílema přitlačit na pilu je potřeba, ale tlačit tak, až ten stroj zavaříte, to se nevyplatí. Takže vlastně jediným světlým momentem je velice slušná akce, která ale časem z filmu vyprchává, a potom odkazy na ČR včetně několika scén z Prahy. Toť vše, nic víc, nic míň. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Výhodou V.I.P. karty je, že si člověk může zajít na kdejakou kravinu, na kterou by za prachy určitě nešel. Výsledkem je, že není tolik kritický a pokud to jen trochu jde, docela se i baví. Takže v rámci žánru tohle nebylo tak zlé, jak jsem se obávala. Mileně sice brzy vypadnou oči z hlavy a celkově nám holka sešla, ale potěšil štěk milovaného vikinga a něco málo z krásné Prahy. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)
  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama