Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ve dveřích knihkupectví padlého anděla Azirafala se objeví nahý archanděl, který si nevzpomíná kým je, ani jak se tam dostal. To velice zkomplikuje život jak Azirafalovi, tak i bývalému démonu Crowleymu, protože po uprchlíkovi baží Nebe i Peklo. Zatímco se Crowley s Azirafalem snaží dát do kupy lidský pár, v minulosti i současnosti jim hrozí mnohá nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem začínal se sledováním druhé série, silně jsem se obával zklamání vzhledem k tomu, že se Terry Pratchett z pochopitelných důvodů na jejím vzniku nikterak nepodílel. Dlouhou dobu to vypadalo, že jsem se bál zbytečně, pak se ale zadřela nějaká ložiska či co, a Neil Gayman se vydal cestou řitního alpinismu zřejmě proto, aby si u svých chlebodárců zajistil případné pokračování. Nevím, jakou formou proběhl pohřeb Terryho Pratchetta, takže netuším, jestli se v hrobě obrací, nebo se intenzívně přesýpá nad tím, jak byl totálně odignorován jeho laskavý humor, který přes svou jemnost dokázal mnohdy tnout do živého. Nikdy jsem od něj nečetl podobně podbízivou, odpornou agitku. Těžké zklamání, které to kazí celému seriálu. / Poučení: Nová BBC je zlo. 3*- ()

husandaaa 

všechny recenze uživatele

Druhá série hrdě pokračuje tak kde jsme minule skončili. A i když tentokrát nejde o konec světa, věci jdou do tuhého a napětí je tu ( hlavně na konci ) veliké. Ústřední duo ďábla a anděla je zde opět absolutně úžasné a celé to stojí na jejich chemii a interakci. Vedlejší postavy jsou taky super. Humor je výborný, příběh též a jediné, co mi fakt vadilo, byl konec. Teda on to byl skvělý konec, krásně vybudovaný a emocionální, ale nechat nás čekat na další sérii po cliffhangeru jako prase není milé! Ale jinak nádherně napsané a hlavně zahrané. Nemám co k tomu říct, dostalo to ze mě i pár slz. Skvělé pokračování skvělého seriálu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatně slabší než první série. Už ta pro mě nebyla a nebude žádná srdcovka a dvojka to jen potvrdila. Zápletka není úplně špatná a Sheen s Tennantem jsou opět velmi dobří (hlavně Tennant), ale celé je to takové učesanější a po všch stránkách méně funkční. Ani humor tu moc nefunguje tak jako v první sérii. Gaiman je podepsán pod mnohem lepšími kousky…50% ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla oproti té první rozhodně slabší a to ve všech ohledech. I přesto, že jsem epizody hodnotila lépe, musela jsem za tuhle sérii dát jednu hvězdu dolů, protože když to srovnám, tak mě ta první série nadchla a tady prostě - ne tak moc. Takhle... nemyslím si, že je na LGBT tématice něco špatného, i když to není úplně téma, které bych vyhledávala... ale tady to bylo zase hrozné tlačení na pilu (víc jsem se o tom rozepsala u posledního dílu). Nemám ráda, když v jedné sérii "o tom nepadne ani slovo" a v další se můžou přetrhnout, aby tam toho nacpali co nejvíc, prostě je to naprosto nevyrovnané. A i celková zápletka s Gabrielem, který si nepamatuje kdo je, byla ve své hloubce naprosto hloupá. Čekala jsem od toho prostě víc, i když paradoxně ze všech těch "párečků" co se tam stihli vyrojit, jsem to věřila asi jen těmhle dvěma. Suma sumárum, kdyby existovala jen první série, asi by mi to nevadilo, na druhou stranu... pokud bude třetí, nedá mi to a podívám se na ní taky, ale mé pocity jsou aktuálně docela smíšené. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako S1, dobrá atmosféra, 2 hlavné postavy perfektné a sem tam dáky dobrý vtip. Bohužiaľ tam moja chvála končí. V porovnaní s 1.sériou, kde išlo o apokalypsu, tu ten centrálny fokus bol vlastne o hovadine. Sledovať cez tri čiary prehnanú naivitu bytostí neba aj pekla bolo vtipné možno chvíľu, ale potom sa to zdalo ako keby scenárista nevedel, ako postavu z problému dostať. A tak z démonov alebo anjelov spravil tupelá. A tiež, prečo sa všetky city medzi postavami objavili až teraz, keď sa poznajú večnosť? No čo už, stále je to však dobré a pozerateľné. 67% - 3* ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • V čase 43:29, kdy Gabriel (Jon Hamm) řadí knihy, se objeví tři tituly – „Vraní ulice“ od Iaina Bankse, „Pýcha a předsudek“ od Jane Austen a „Dobrá znamení“, tedy kniha, na níž je celý seriál založen. (Sominius)

Reklama

Reklama