Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Morel už psychicky nemal dosť síl. Síl na to, aby sa dostal von zo šablóny, von z predpokladu, preč od hlučného davu. Preto tu v podobe Peppermintu nemáme istého Neesona ani prízemnú Jodie Foster, ale ženu síce z mäsa a kostí, ktorá však nevedno prečo, všetko vie a zvládne. A Morel ti nepovie ako sa to stalo, jeho film neobsahuje linearitu. Neviem ako prejde strategické miesta pri streľbe, netušíte prečo jej nadbehne potetovaný magorský Mexičan. (napr. Greengras by vedel rozprávať). Morel je pre mňa stále režisér s vysokým potencionálom a slušnou víziou tzv. oddychovej akcie. Len tu sa stratil nejako v neschopnosti nájsť viac síl, aby vytvoril legendu. Bavíte sa síce stále nadpriemerne ale nie ukážkovo a zapamätateľne. Fetišistickým ľuďom vyžívajúcim sa v zranenej žene ale poskytol dostatok materiálu. Je radosť pozerať na Garner, ktorá už sa dotýka neba alebo pekla, a furt dýcha. Peppermint teda požujete, chuť je príjemná, ale nezostane ktovieako dlho. (videné 18.06.2019, BDrip) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér 96 hodin oživil Jennifer Garner, aby jí dal kvér do ruky a poslal jí na cestu za pomstou za smrt rodiny. Ohrané téma nevadí, Jennifer Garner se celkem snaží, ačkoliv je těžké uvěřit jí akční hrdinku, ale film dost ztrácí na akci, které je velice málo (jinak je celkem kvalitní) a film se hodně zaobírá dramatickou částí, kdy Jennifer vzpomíná na rodinu a zbytečně tím brzdí rozjetý příběh, kterému nepomůže ani do prázdna vyznívající závěr, který místo epického akčního konce, nabídne nudnou bitku. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánru (napr. sem patrí aj Colombiana) to „pozoruhodným“ filmom spraví J. Garner a jej premena na bolesť a ľútosť nepoznajúcu „killing machine“. Film má jasnú koncepciu, ale niektoré detaily sú „nevypracované“ – napr. ako sa za tých rokov stala z R. North taká „profesionálka“? Otvorený záver (ako to už u takýchto filmoch „býva zvykom“). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv filmů s tématem pomsty je habaděj, já byla na "Peppermint" hodně zvědavá a očekávala jsem pořádnou akční podívanou. Zaprvé bych chtěla zmínit, jak hrozně ráda jsem Jennifer Garner opět viděla v akci. Doufám, že něco v tomhle žánru natočí dřív než za 11 let. Role Riley Northové jí sedla perfektně. Musím ale konstatovat, že z děje jsem byla trochu zklamaná. Film klidně mohl trvat třeba 2 hoďky, jen kdyby se tam ten samotný akt pomsty tolik neodbíjel. Já bych třeba ráda viděla, jak zpracovala všechny tři gangstery, co jí postříleli rodinu (z toho vidíme jen ukázku na začátku filmu), a postupně šla po dalších lidech, až by se vypracovala k samotnému jádru. Tohle mohlo být opravdu zvládnuto o dost lépe a hlavně s více detaily. Když už tam ale nějaká akční podívaná byla, stálo to za to. Proto dávám tři hvězdičky, ale opět mi to přijde jako nevyužitý potenciál něčeho, co mohlo být vskutku velkolepé a nést se v duchu zmiňovaných 96 hodin. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

měl jsem dopředu připraveno něco o tom jak Morel poslal do kopru další film,ale ono se na Peppermint nakonec celkem dobře kouká.Je to sice béčko plné klišé a v tom filmu není absolutně nic co by mohlo překvapit,ale těch 100 minut uteče jako nic a přerod Jennifer Garner z matky v Terminátora není zas až tak úplně neuvěřitelný...60% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)

Reklama

Reklama