Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně seriál, který mě po všech stránkách hodně baví. Jednoduchý, brutální, trošku depresivní. Navíc hlavní postavy hrají mladí, kde ona je agresivní, nevybouřená, zajímavá a druhej je psycho na všech frontách, což je vlastně vševypovídající. Autoři pak zkázonosnou myšlenku natahují do absurdity, což ale zachraňují krátkými epizodami. Tak vlastně seriál nemá šanci nudit. Nicméně pocitově je to na čtyři hvězdy. Taková originální jednohubka, která si s hlavními postavami dělá doslova co chce. Tahle svěží seriálová filmařina je občas potřeba. Přímočaré a zábavné. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

on si myslí,že je psychopat,ona nejde daleko pro sprosté slovo a je označována jako nymfomanka.Realita je ale úplně jiná a oba hlavní hrdinové jsem pořád spíš ještě děti hledající a v určitém slova smyslu nacházející sami sebe.Těch 8 dílů je fajn,utečou jako voda,ale že bych si z nich v rámci netflix tvorby sednul na zadek se říct nedá.Není to první ani poslední kousek o problémovém dospívání...60% ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele

Je mi 37. Že mě bude bavit seriál o náctiletých, pro náctileté... Klobouček. Hodně černý ve svém osobitém humoru (nic originálního, co bychom neposbírali jinde, přesto plně funkční), místama temný a kravavý, ale i nečekaně citlivý a ve výsledku (hodnotím dvě série jako celek) velmi příjemně a překvapivě romantický počin. "Pokaždé když zavřu oči jsem v tom pokoji. Nemůžu ven. Jsem tam uvězněná". Z toho vážně zamrazilo. Pěkný moc. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Tenhle temný kousek je velmi příjemné překvapení. Už jsem si říkala, že mě rok 2018 ochudí o mou pravidelnou dávku kvalitních britských seriálů (hlavně v podobě Game of Thrones), ale hned první týden mě přesvědčil o opaku. A co si o The End Of The Fu***ing World myslet? Divné? Možná... Zábavné? Určitě. Zaručeně to stojí za zhlédnutí, i když už má divák svá teenagerovská léta za sebou. Každý díl má okolo dvaceti minut, doporučuju kouknout na všechny najednou. :) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Tak tohle bylo něco pro mě! Vkusně zpracované monotónní dialogy, zdánlivě depresivní příběh a hlavně spousta černého humoru, který se mi zamlouval. Rozhodně to není seriál pro každého. Melancholici jej ale jistojistě ocení! | 1.série (85%), 2.série (80%) > Průměr: 83% (4*) | ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoli oba hlavní představitelé hráli postavy, kterým je v seriálu 17 let, ve skutečnosti jsou mnohem starší. Představiteli Jamese (Alex Lawther) bylo v době natáčení 22 let a představitelce Alyssy (Jessica Barden) bylo 25 let. (Nelitos)
  • V seriálu zazněla píseň „We might be dead by tomorrow“ od zpěvačky Soko. (ver_mah)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama