Reklama

Reklama

Vědec Bruce Banner se při nehodě promění v obrovskou a silnou stvůru, která bude bojovat nejen se zlem, ale i sama se sebou. Skvělé efekty a akční scény podtrhují tento dobrodružný příběh. Vědec Bruce Banner se právě rozešel s kolegyní Betty Rossovou, podařilo se jim však zůstat přáteli. Společně pracují na vývoji vzorce, který za použití paprsku gama umožní lidské tkáni autokorekci. Bruce vyrůstal v dětském domově, zemřela mu matka a otce Davida zavřeli do vězení. Teď se David vrací do života syna, který o něm neměl tušení. Jednoho dne ochromí Bruce nehoda v laboratoři, díky níž je vystaven silné radiaci mající za následek velmi zvláštní jev – učiní ho silnějším a mocnějším. Setkání s Davidem vzbudí v synovi dávné vzpomínky a uvolní vztek a dávné napětí. Díky gama radiaci se změní v obrovskou zelenou svalnatou příšeru - HULKA - výplod čistého hněvu... (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (662)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Proč se Ang Lee rozhodl po všech krásných filmech natočit příběh komiksového hrdiny, netuším. Ale já se u filmu, kde se normální člověk mění na monstrum, nedokážu soustředit na děj, protože se moje mysl pořád zasekává na detailech jako třeba, proč musí mít každá taková postava výraz imbecila nebo proč se udrží trenýrky, když všechno ostatní spadne............... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

U mňa bol problém s Hulkom v očakávaniach. Vtedy pre mňa exotické meno na režisérskej stoličke a lahôdkový trailer sľubujúci všetko len nie to, čo sa mi dostalo. Vo výsledku psychologická pitva a profilovanie charakterov, ktoré je sice fajn, ale nie vo filme kde majú lietať autá, búrať sa steny a padať mosty. V tomto som ostal sklamaný a nevyužiť potenciál takého záporáka akým bol Father je od Anga veľký podraz. Možno nabudúce, keď sa správne naladím. 70% ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Huh! Čekal jsem hodně divný film, ale tohle je fakt do filmáče na ČT2! Nejsem schopen zatím říct víc, než že mi tam trošku chybělo víc emocí, protože intelektuální "zábavy" tam bylo až až. Až si to přeberu a shlédnu ještě jednou, snad budu schopen říct víc... Právě za odvahu přijít s něčím novým, nevyzkoušeným, a brilantní řemeslo dávám 4*. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hulk je v detailoch svieži a inovatívny, no ako celok je rozporuplný. Množstvo výborných (nielen akčných) scén a chválihodný psychologický rozmer sa pribúdajúcimi minútami transformujú v dramaturgicky nevyvážený a neprehľadný guláš. Druhá polovica filmu by potrebovala odľahčiť od "rodinnej drámy" a dať naplno vyniknúť famóznej akcii a dobrodružstvu. Potom by to bol biják. Akčné scény v púšti sú famóze. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, nebuďte na Hulka tak zlí! I mimo akční scény je to jedna z nejzajímavějších moderních komiksovek, vynikající nápaditou režií i nekomiksovou drobnokresbou postav. Sice se Leemu nepodařilo pracně rozjetý příbeh uspokojivě uzavřít, ale s celým dvouhodinovým vývojem před onou "vrcholnou" konfrontací obou Bannerů jsem byl více než spokojený. P.S: Třikaři z ILM odvedli jako obvykle výbornou práci a příkoru kritiku si nezaslouží. Postava Hulka je prostě hodně těžký oříšek, pokud od ní vyžadujeme maximálně realistický vzhled. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (55)

  • Než Hulk (Eric Bana) bojuje se psy, uchopí doktorku Rossovou (Jennifer Connelly) a strčí ji do auta. Při jeho velikosti prstů by však otevření dveří auta bylo přinejmenším problematické. (Thommy91)

Související novinky

Proč Hulk nejede sólo?

Proč Hulk nejede sólo?

22.06.2015

Filmy se zeleným marveláckým bijcem nikdy nebyly velkými hity. Hulk vydělal 243 milionů dolarů a Neuvěřitelný Hulk jen o 18 milionů víc, což jsou vzhledem k miliardovým tržbám žánrové konkurence… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Reklama

Reklama