Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ani sympatické obsazení nezachránilo extrémně plytký děj s mimořádně stupidním scénářem. Nelogické chování jednotlivých postav je místy až komické, nemluvě o šílených dialozích, zkrátka hrůza. Celý film už vzhledem k námětu působí jak z jiného vesmíru, opravdu nechápu, jak někdo mohl přijít s tak pitomou zápletkou. Nuda, šeď, trapas. Kdybych se párkrát malinko neusmál, prakticky bych neměl co hodnotit. 1/10. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Hodinový manžel byla fajn oddechovka a tak jsem byl zvědav i na druhý film Tomáše Svobody. Dostal jsem průměrnou zábavu, která občas připomínala srajdy tipů Kameňák či Babovřesky jen tady to občas pár herců zachraňuje. Lámal jsem si s tím hlavu proč to takhle dopadlo a kdo má vlastně na svědomí takovej děsnej a ikskrát viděnej scénář. Už je mi to jasný. 5/10 ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslel, že by se mi film mohl i líbit, pak ale přišla zlomová scéna,v níž Eva s Honzou nostalgicky vzpomínají na časy minulé. Tyhle dialogy, ve kterých si postavy detailně sdělují, jak co proběhlo, mi vždycky připadaly jako rozhlasová hra ve filmu, ale když už je scénárista zoufalec, co mu zbývá, že? Od tohoto momentu šel příběh k zemi v sestupné spirále, aby v závěru přešel do kolmého pádu. Herecké výkony mě příliš neoslnily, scénář byl chabý a dortová bitva zabila veškerou moji snahu o lepší hodnocení. Takový amatérismus jsem už dlouho neviděl. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musíte být velký neumětel, abyste s tak skvělým obsazením (za mě Kolesárová, Boková, Stryková, Ruppert) nedokázali vytvořit zábavný film se sympatickými postavami. Klaunské duo Svoboda a Bystroň nabízí jen partu otravů, kteří dělají nelogické kroky. Pobavilo snad jen zjištění, že Matásek parkuje jako dement. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být českou variací na Svatbu mého nejlepšího přítele, a kdyby se to bývalo povedlo, tak s tím nebudu mít problém, ale ve výsledku je z toho jen takový luxusnější Kameňák. /Ten film má několik zásadních nedostatků. Tak především není téměř vůbec vtipný. Je tam pár momentů (asi tak dva nebo tři), kterým by se teoreticky dalo zasmát, kdyby si s nimi někdo dal tu práci a režijně je trochu ukočíroval, což se stejně nestalo. Jinak tvůrci zřejmě spoléhají na to, že po zbytek filmu postačí jako zdroj humoru konfrontace mezi sympatickou hlavní hrdinkou a její mladší a ve všech ohledech dokonalejší sokyní, ale ani z téhle komediálně vděčné situace se moc vtipu vytěžit nepodařilo./ Film naštěstí není dlouhý, ale když polovinu stopáže zabere expozice, tak je to problém. Takhle se celou první půlku těšíte, až tvůrci svedou hlavní postavy dohromady a konečně začne pořádná sranda. Jenomže když se to stane, děj nemá šanci se ani pořádně rozjet a už je konec (který je mimochodem pěkně odbytý). /Celý film se odehrává v takovém tom luxusním bezčasí, na které se my diváci hrozně rádi díváme, protože nemá vůbec nic společného s naší každodenní realitou. Nikdo (ani matka samoživitelka) tam neřeší finanční potíže, všichni jezdí v bavorácích nebo Mini Cooperech, důchodkyně létají do Indie za duchovním poznáním a všichni tam mají nějaké honosně znějící povolání (lékař na soukromé klinice, klavírní virtuoska)./ Lenku Vlasákovou mám ráda, ale tady ji vizážisti zohyzdili tak, že není pod tím nánosem make-upu a samoopalovacího krému skoro vůbec poznat./ Hudba je strašná. Zní to jako kompilace toho nejhoršího z Rosamundy Pilcherové a dokonale zabíjí veškerý pokus o vtip. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu provázely i jisté nepříjemnosti. Andrea Kerestešová například skončila v nemocnici po těžké alergické reakci na vosí bodnutí. Následně byl převezen do nemocnice i osmiletý herec Matyáš Bystroň, který hrál hlavní roli. Ten zkolaboval přímo na place během natáčení na základní škole. Zvracel, dostal vysokou horečku a musel být převezen do nemocnice. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Během regaty, cca 52. minuta filmu, si švagrová (Jana Stryková) stěžuje, že je druhá loď před nimi. Přední plachtu ale mají nastavenou tak, aby pracovala proti druhé plachtě a loď stála na místě (tzv. naluvovaná plachta). (Jarek572)

Reklama

Reklama