Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I NEED C-4 EXPLOSIONS, JUST FOR OLD TIME'S SAKE." ------------- Po zhliadnutí Looking Glass som dostal malú porciu nádeje, že po tých zhruba desiatich posledných filmoch, ktoré boli ťažkotonážne, bezútešné sračky, sa tu rysuje vidina lepšieho zajtrajška. Neviem, čo som si vlastne myslel. 211 je rovnaká haraburda, ako vyššie spomenuté nepodarky. Film sa zaoberá bankovou lúpežou z roku 1997, známou aj ako North Hollywood Shootout. Slušná akcia a prestrelky, fajnový Cage a viacero tupých a zbytočných pokusov o prehĺbenie a rozšírenie deja. Nič viac. A tak je to možno v rámci možností filmu aj lepšie, viac by totiž nezvládol. Veď nezvládal už ani to, čo mal aktuálne naložené. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"211" ma nakoniec bralo viac, než som si myslel, že bude. Ratingy boli nič moc, Nicolas Cage v hlavnej role a stokrát videný príbeh bez nejakej väčšej zmeny. Jop. Už som si myslel, že ma to ničím neprekvapí a pôjde o klasický typ špatného filmu. A technicky vzato sa na to dá dívať aj tak. Ale na druhú stranu nemôžem povedať, že by som sa nudil, Nicolas Cage je tu podľa mňa celkom dobrý a je tu dostatok akčných momentov, ktoré dokážu udržať moju pozornosť. Okrem toho som miestami nevedel odhadnúť ako to všetko nakoniec dopadne a malo to v sebe pár prekvapení. Celkovo poviem, že som spokojný, dospejeme na konci k niečomu o čom v podstate síce film byť nemusel a niektoré postavy sú tu vyslovene len do počtu. Okrem toho úvodná scénka viac-menej nebola veľmi potrebná a tiež toho veľa nepridala. Možno nám to dalo moc postáv a je to skutočne dosť staré, ale užíval som si to. Takže ma pokojne za to môžete súdiť. Nie je to originálny ani super film, ale bavil som sa. A to niekedy tiež stačí. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Spotrebne becko pre chlapov, ktory maju radi filmy s mnozstvom prestreliek. Zapletka pripomina film 44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out, ale nastastie ho nekopiruje. Velkym minusom su postavy a ich vzajomne vztahy, co predstavuje jedno klise za druhym az to je miestami komicke na ucet tvorcov. Herci nemali poriadne co hrat a aj Cage si sialene zavrieska len v jednej scene. Skoda, ze na strane lupicov chyba poriadny zaporak, ktoremu by divak mohol priat smrt. Namiesto toho je jednanie lupicov miestami nezmyselne. Velkym plusom su ale prestrelky. Na nejake lacne videobecko je ich tu neurekom a vybuchuju stare dobre kapsulky a strieka hmatatelna krv namiesto otravneho CGI. Solidne prestrelky su hlavnym dôvodom, preco tento film vidiet. Kvôli nim kludne tvorcom odpustim aj jeden vybuch zrecyklovany z filmu Survivor. Ale zakomponovali ho celkom pekne a zmysluplne. Vysledkom je tupe beckom s mnozstvom solidnych prestreliek, ktore pripomina stare dobre devätdesiatkove videohity. 4/10. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Parta žoldáků nedostane zaplaceno,tak zajmou mecenáše,pod výhrůžkami z něj dostanou ve které bance jsou JEJICH peníze,načež ho zastřelí a jedou tu banku vykrást!Jsem se zbláznil já,nebo kdo?Pak následuje tak bravurní loupež,že se jí snad,ale stěží,vyrovná pouze mistrný kontrazákrok SWAT& POLICE,to celé pod heslem"padni kam padni,hlavně nebuď moc naživu".Spoiler,sorry.A Cage?Ten kouká,to mu jde. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové akční béčko, na kterém jsou dobré jedině přestřelky a spousta mrtvých, jinak je film absolutně o ničem. Tisíckrát provařené téma přepadení banky spolu s nesmrtelným hlavním hrdinou, to vše podtrhuje přímočarý děj bez nápadu a bez nějakých ambicí natočit kvalitní béčkový film. Nicolas Cage poslední dobou natáčí jednu blbost větší než druhou a tohle není žádná výjimka. 2* za dobré přestřelky, fanoušky tohoto žánru film nikterak nenadchne, ale asi ani nepohorší. 4/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)
  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)
  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)

Reklama

Reklama