Reklama

Reklama

Code 8

Trailer 1

VOD (1)

Lidi s nadpřirozenými schopnostmi jsou v tomhle městě pod přísným dozorem policie. Jeden z nich se přesto dá na dráhu zločinu, aby pomohl těžce nemocné matce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

alchac 

všechny recenze uživatele

Hele, tihleti nízkorozpočtoví hicující Iksmuži vlastně nebyli vůbec špatní. Rozhodně lepší, než inspirační zdroj. Teda myslím samozřejmě ten zMrvel, Corleonovi Sr.+Jr. to samozřejmě nesahá nikam a na nic. Prostě taková mírně nadprůměrná sci-fi zábava s mírně mangovou kyberpříchutí, která rozhodně neurazí. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

X-meni na druhé straně zákona. Tuctový námět, technicky kvalitně zpracováný do sci-fi béčka bez scénáristické invence a pořádných hereckých tahounů. Pro koho se tohle točí? Fanoušci žánru to rádi buď ve velkoprodukci, anebo nápaditě (Upgrade). Ještě i hudba zde okatě vykrádá Martinezův Drive či Fiedelovho Terminátora. [Sitges FF] ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhých třech letech dokázali bratři Amellové zrealizovat tento projekt. Už po zhlédnutí krátkometrážního filmečku se stejným názvem jsem si říkal, že tento svět má rozhodně co nabídnout, pokud dokáží vymyslet alespoň trochu sofistikovanější scénář pro zajímavou zápletku. Nynější plnohodnotný film rozhodně nepatří mezi to nejlepší v rámci superhrdinské tématiky, ale i tak přišel s pár inovativními nápady plus libovým vizuálem, tudíž bych to také na druhou stranu ani neodepisoval. Na ten vizuál musím pět jen a jen ódy, za 2 miliony dolarů to vypadá víc než dobře. A příběh sice v mnoha chvílích skřípe, ale scénáristicky se snaží házet sem tam zajímavé twisty, takže také za mě přijatelné. K hereckým výkonům. Oba Amellové předvedli výkon na jedničku, zamrzí, že se tvůrci nesnažili trochu rozvíjet příběh i z druhé strany barikády, zejména linku s policistou, kterého ztvárnil Sung Kang. Klidně bych uvítal i nějaký sequel, pokud jednička vydělá slušnou sumu peněž, potenciál se dozajisté nevyčerpal. Za mě dávám 72 % ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po epileptickém titulkovém úvodu a následném rozjezdu a la levná verze obšlehnutých X-Menů jsem byl trochu nedůvěřivý. Ale nakonec se z toho vyklubala svižná a neotřelá sci-fi kriminálka, která se zároveň tváří jako pilot k nějakému seriálu nebo jako první díl nějaké x-logie, s čímž bych neměl problém, docela rád bych totiž viděl pokračování. A doufám, že mutanti by to v něm lidem pořádně osladili, ačkoliv hrozba týnejdžerského pravdoláskařského telenovelismu je tu veliká a vážná (hlavní hrdina, zde trapný oidípek s xichtem třídního premianta, by si po skonu maminky třeba mohl něco začít s tou hezkou submisivní mulatkou a páchat s ní dobro, tedy až se dostane z lapáku). Nechci ale předbíhat a předjímat, zatím hodně příjemné překvapení. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne len silnejšie tri hviezdy, subjektívne a kvôli podpore, keďže to vzniklo len a len kvôli crowdfundingu, čo je úctyhodné, dávam štyri. Popravde som čakal viac, ale na druhú stranu to prekvapilo celkom slušnou originalitou, Trošku to klamalo telom, človek čakal buď sci-fi akčňák alebo triler a ono to bola viac sci-fi krimi dráma. Na druhej strane by som z tohoto celkom zaujímavého a skutočne ako v našom svete nefér sveta chcel vidieť niekedy ešte viac. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Financovanie filmu prebiehalo formou tzv. crowdfundingu. Tvorcovia žiadali 200 000 amerických dolárov, nakoniec dostali takmer 2,5 milióna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama