Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek (J. Plouhar) miluje Martu (H. Vagnerová) a žije s ní, zároveň ale miluje i Soňu (V. Khek Kubařová) a také s ní žije. Marta a Soňa o sobě nevědí. Markovi se daří jeho dvojí život tajit. Před oběma ženami předstírá, že část týdne tráví pracovně v jiném městě – ve skutečnosti ale zůstává stále v Praze a jen se stěhuje z bytu do bytu. Funguje to perfektně. Každá z žen má svoje pozitiva a díky pravidelným změnám nepropadají Markovy vztahy stereotypu. Marek ale není žádný podrazák. Své dva životy bere seriózně. Obě ženy miluje a s oběma to myslí docela vážně. Zařídil jim stejné útulné byty, protože je spravedlivý (a zrovna měli slevy). Nechtěl být bigamistou, ale nějak se to tak vyvinulo, nějak do toho prostě spadl… Marek věří, že díky dokonalému systému může udržet svůj dobrodružný způsob života v chodu a vyhnout se všem úskalím. Funguje mu to perfektně a on je na sebe pyšný. Až jednou ráno se stane něco, s čím opravdu nepočítal… (Česká televize)

(více)

Recenze (165)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Jakub Sommer je smutný případ. Vystartoval studenskou peckou ELFilm: smutnou, emoční love story. Byl to určitě jeden z nejpovedenějších studentských filmů posledních dvou dekád. A pak to šlo najednou z kopce. Po hodně nepovedeném filmu o stopařce přichází s o něco lepším pokusem. Ale znovu, všechen ten uvěřitelný cit ze studentského filmu je pryč, a místo toho nastupuje nudně podaný cynismus s povinným happyendem na konec, kdy se všechno nějak urovná a veškerá dramata jsou fuč. Já od toho opravdu nečekal žádnou intelektuální komedii, ale nedostal jsem nic. Asi nejhorší scéna je přistižení kamaráda hlavního hrdiny. Tak strašně uměle napsaná a natočená scéna, kdy nevěřite nikomu ani slovo a víte, že jediným účelem bylo dostat všechny hezké herečky do spodního prádla, se jen tak nevidí. Ale to už si pak člověk může rovnou pustit nějakou reklamu na Victoria Secret, ne? A bude to i líp natočený. Jakub Sommer by měl někde zase v sobě objevit autentickou látku, o níž chce točit. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Strašná pitominka přitažená za vlasy, ale odsejpala takovým tempem, jak už dlouho žádný český tévé film. Vystupují tu krásné herečky (což byl také důvod, proč jsem se díval), ale jsou tu malinko za husičky, takže mezi ženami tohle dílo asi oblíbené nebude a ač jsem hlavnímu hrdinovi ani za mák nefandil, tak mne jeho přehrávání a patálie vskutku bavily. ()

Reklama

Una111 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říci, že veškerou svoji vůli soustředím na to, abych nebyla vulgární! - - - Ale měla bych přece jenom pár otázek: Do jakého kanálu klesla česká filmová tvorba? Jak hluboko upadla sebeúcta herců? Za koho mají tito "tvůrci" diváka? Za úplného idiota? Taková ubohost! (Přiznávám se, že jsem nedokázala vydržet u monitoru až do konce, ba ani do poloviny, ba ani... Vulgární scény, to by nám šlo, že pane režisére? Jenže za ně já bohužel * nedávám. Tfuj tajbl! ) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To je snad zázrak, že v Čr vznikla po delší době česká komedie co není trapná a dá se na ni bez problémů dívat. Navíc v produkci sluníčkářské sračkovité Čt. Jediné mínus je konec, který je strašně na náhodu (že byly zrovna všechny 3 těhotné). Zasmál jsem se cca 4 krát což se v rámci českých komedií rovná zázraku většinou se zasměju max 1. Tohle mělo jít do kin místo těch tupých sraček od Renče. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

To jsem z toho janeček, to snad vymýšlí Janeček, tyto mnohoženské filmy :-) A že jich je, jen v tomto týdnu jsem shlédnul dva. Tenhle a nový Chlap na střídačku. I tenhle pobavil. No jsou to kravinky, ale pobaví. Ale já bych na víc ženských neměl čas, nechápu jak to může v reálu někdo stíhat, ale jsou tací, no... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

  • Mezi pražské lokace, kde se film natáčel, patří mj. Vinohrady (ulice Lužická a Korunní, Vinohradská vodárenská věž nebo náměstí Jiřího z Poděbrad s kostelem Nejsvětějšího Srdce Páně), Holešovice (Veletržní palác, Národní zemědělské muzeum, Letenské sady nebo ulice Heřmanova), Praha-Nové Město (Senovážné náměstí, Václavské náměstí či ulice Na Příkopě) nebo Smíchov (ulice Mozartova). (HonzaBez)

Reklama

Reklama