Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna. (TV Barrandov)

Recenze (93)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Máme čtyři soutěžící, které mají jedna po druhé 1,5 hodiny na to, aby po obchodním centru Olympia našly oblečení dle daného tématu. Dostanou 10.000,-, ty šaty jim zůstanou, ale navíc ještě je bude na konci hodnotit stylista a vítězka získá další peníze. Slečny lítají po obchodech a snaží se skombinovat jednotlivé kousky dohromady. Jediná hvězda, kterou jsem "připnula" tomuto pořadu je za konečné hodnocení a shrnutí, co je dobře nebo špatně, protože jinak je pořad naprosto zbytečný. Nemusíte se dívat celý týden, stačí jen na vyhodnocení a to je největší kámen úrazu. Navíc po dobu toho zběsilého běhání má stylista většinou otřesné řeči, přijde mi málo profesionální, jako by se bavil s kamarády někde doma u kafíčka na gauči a ne v televizi. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Hejno povrchních slepic nakupuje hadry jako o život - v domnění, že šaty z nich udělají člověka. A to není to nejhorší! Asi se přihlásím, z mé skříně by toho cizokrajného kuřbuřta, Onaniho Lopatu, či jak se to onen slizký uvaděč jmenuje, trefil šlak. Kultuře národa bych tím náramně prospěla. Pánská džína?! Flanel košíla?! Maskáč kalhota?! Neznačková teniska?! Trek bota?! Nikde žádná podpatka? Jeden zaprášený sukňa?!? Ani jeden kabelka?! Skandální! Oóch... jeb! Však TV Veškrnov by jistě našla dalšího příšerného zjeva, i když by to nějaký čas zabralo. Tato Popelka je čiré Zlo! ()

Reklama

animario

všechny recenze uživatele

Jedno téma,10 tisíc,2 hodiny. Čas neúprosně běží a soutěžící si musí proklestit cestu džunglí obchoďáku,urvat nejlepší kusy, vystoupit fejs tu fejs svým soupeřkám a obhájit svůj outfit před neúprosným homosexuálním stylistou (s iritujícím hlasovým projevem a výrazem blumy s nemocí štítný žlázy, co zná všechny trendy,protože čte módní magazíny pro holky jako každá správná bukvice). Jako lidi,to neni žáden prdel tohleto. Nemáš styling,nemáš nic! ()

DassemUltor 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších pokalebních mozkových vyjížděček. Pan stylista je prostě bůh. Povrchní nány co degradují ženskou rasu krásně laskají moje poničené ego. Vaše nenávistné komenty a slabá hodnocení jasně ukazují vaší nedynamičnost ve výběru outfitu a prosazování stylingu. Prostě libovka :) ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Česká verzia Nákupných maniačok? Bohvie. Každopádne rovnaká povrchná sračka. V hlavnej úlohe porotca buzerant s iritujúcim prízvukom a štyri sliepočky. Pretože jediné, čo človek potrebuje k šťastiu je kožuch za tisíce korún, tridsať svetríkov alebo nové tiptop topánočky. Radšej som sa vzdialil skôr, než som začal nechutne nadávať alebo vyhodil televízor z okna. No na tú 18-ročnú blond študentku z posledného videného dielu sa naozaj pekne pozeralo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama