Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Přístav je samozřejmě kravina, ale zároveň překvapivě vtipná kravina a co na tom oceňuju nejvíc je výraznější absence intrikaření, které je jinak nedílnou součástí všech seriálů z dílen českých komerčních televizí. Prostě hodně za vlasy přitažená a docela pohodová sonda do života pár "obyčejných lidí" v příjemném prostředí. Takže asi poprvé budu v případě seriálu vytvořeného Primou nadhodnocovat. / 21.3.2017: jdu o hvězdu dolů, úroveň (nepřekvapivě) postupně klesá. ()

Legie 

všechny recenze uživatele

Proč tam musí být ten strašný crossover se Svatbama z Benátek? Postavy ze SvB jsou tam ZCELA zbytečné a spíš mi přijde, že bylo potřeba je někam nacpat. Nešlo (?) natočit nové díly SvB a tak se postavy museli objevit někde jinde protože už měli na svoje postavy podepsané smlouvy. Doufám, že P. Čtvrtníček bude mít víc prostoru. Tak po par dilech uz jsme zase v Benatkach a serial jde do... ()

Reklama

grejfurt odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co je dívné? Koukal jsem se teď na filmy, které koprodukovala Prima. Byly v listopadu každý pátek. Tohle má hodně scénáristů a všichni se asi podílejí i na těch filmech. Nebo že by je vykrádali? Pak to dělají špatně. Tenhle slepenec neuvěřitelných situací je pro mě osobně nepochopitelný. Pokud toto místo existuje, rozhodně není tam, kde ho natáčejí. Byl jsem na druhém břehu a koukal na to. Nikomu z toho seriálu nevěřím. Nevěřím, že existuje. A to v žádném přístavu na světě. Zlatej Dietl ()

Ainy

všechny recenze uživatele

Omylem zůstala telka zapnutá na Primě, aniž bych si uvědomila, co právě začalo. Dořešili jsme doma poslední detaily ohledně školy a hned na to mě zaujala scéna, kde Martin Zounar pronásleduje Jitku Schneiderovou a nadává jí, že nebude do hospody nosit žádné kytky. Já jsem ho celou dobu jeho hereckého výlevu a honičky po hřbitově pozorně sledovala jak mu ve tváři téměř neznatelně a neustále škube. Nevím na kolikátou klapku tohle natočili, ale já být jím, tak nedokážu skrýt smích. Holt, nejsem hérečka ... ani masérka. Každopádně nebudu hodnotit podle jednoho dílu, neb není v mém úmyslu pustit se do sledování. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšila, že TV Prima dokáže přijít s něčím novým. Nestalo se tak. Opět tu máme klasické - kdo, s kým, proč a za kolik. Případně to několikrát proházíme nebo necháme řádně uležet a šoupneme do atraktivního prostředí. Stále vaříme z vody, protože nic nového nelze vykoumat. Jednu hvězdičku dávám pouze za prostředí, kde se seriál odehrává. Nicméně Posázaví nelze zaměňovat s Berounkou, zvlášť, když vím, kde se to točilo.Mám ta místa prošlapaná pěšky a na kole. Jsou to dvě naprosto odlišné řeky a každá z nich má své nezaměnitelné kouzlo. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama