Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé Odobrať z priateľov ma celkom bavilo, ale dvojka bola horšia. Paradoxne, keď sa  naplno rozbehla (až cca 30 minút pred koncom), tak ma prestala baviť. Dovtedy to bolo príjemne mrazivé, potom blbosť. K tomu nesympatické postavy, béčkarskí herci a množstvo iritujúcich scén, kedy po sebe ziape päť postáv naraz, no proste úžasné, radosť počúvať. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl jednoznačně nejlepší a nejnapínavější thriller/horor, který jsem za dlouhou dobu viděl. Po asi 20minutách filmu to pekelně jede, až do konce jsem nedokazal odtrhnout oči a úplně šíleně mě to vtáhlo. Dost ohrané téma dark webu zpracováno tak skvěle, ze to jinak než 5* nejde. Psycho film, na tohle budu dlouho vzpomínat, jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl!! ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Ano, Dark web je plný logických nesmyslů, ale díky své snaze o důvěryhodnost dokáže být místy docela "zábavný". Scénář obsahuje pár fungujících plot-twistů, které minimálně ve mně dokázaly vzbudit nejeden nepříjemný pocit. V úplném závěru se z toho sice vyklube tradiční klišé, ale zbytek má atmosféru docela slušnou. Takže jo, tohle by šlo... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní napínák využívající plochu počítače jako prostředek vyprávění příběhu. Tenhle námět už tu párkrát byl, ale potěšilo mě, že se dvojka vydala trochu jinačím a pro mě o něco zajímavějším směrem. Tématika dark webu to táhne hodně, herci už o něco méně, ale osobně mě dost bavilo sledovat už jen samotný desktop a to, jak si s tím tvůrci vyhráli. Je to docela surové, občas to fakt děsí (tradičně hlavně, dokud je nebezpečí neviděné, ty rozkostičkované záběry na efekt moc ne-e), ale vytěžené mi to taky úplně nepřišlo. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama