Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Seag 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nepochyboval o seagalových kvalitách hlavne čo sa týka biiek vo filme. V tomto snímku ma najviac nezaujali bitky (ktoré su mimochodom tiež skvelé) ale tá mysterioznosť a tajuplnosť. Po pozretí tohto filmu som nevedel zaspať a ked som isiel v noci na záchod tak som bol posratý že na mna vyskočí krivá tvár. Seagalov výkon (hlavne herecký) je velmi presvedčivý a pôsobí dôverihodne. Nemôže to biť nič iné ako 5*. P.S. Mini rola Danny Treja ma velmi príjemne prekvapila. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zcrackovaní rastamanští Jamajci kšeftují s drogami, kreslí na zdi divné obrázky, dělají nějaké divné woodoo rituály a jdou po krku Stevenu Seagalovi. Klasický feeling stylového akčního béčka počátku 90. let je cítit na každém kroku. Přitupělá zápletka namotaná z toho stále stejného kolovrátku s neuvěřitelným chtíčem „nacpat tam něco víc“ (v tomto případě se jedná o tajemné woodoo rituály) však není ani k smíchu. Nudný sled veskrze klišovitých epizod jenž mají dávat jednotný děj, pozbývá lepšího režijního drajvu a z nesnesitelné nudy snímek nedokáže vytáhnout ani charismatický Seagal, jemuž sice aikido jde skvěle, ale zde naprosto nepochopitelně uvolnilo místo bezduchému střílení. Navíc násilně naroubovaná automobilová honička je v případě tohoto filmu vrcholem nevkusu stejně tak jako řádně trapný závěr na Jamajce a odbyté finále. Jestli náhodou při natáčení někoho nenapadlo zapálit si ten crack doopravdy? ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +dobře to praská, je to taková klasická akční jednohubka -není to tak dramatické a akční jak by mohlo být/// "Doufám že nejsou trojčata" :-) Druhý Segal v pořadí si to tentokrát rozdá s Jamajci kteří se neštítí woodoo, vražd a rádi zásobují americký trh drogami. Jen si tak říkám, že z toho mohlá být až genocida :-). Dnes to možná není taková extotika, ale pamatuji si když jsem to viděl asi ve 12ti poprvé tak mě ten film tak nějak ohromil. Takže jsem se na něj těšil. Na dnešní poměry je trošku pomalejší, ale o to efektnější. V podstatě tady je Seagal ve formě a rozhodně ty chlápky s copánkama nešetří. K tomu mu pomáhá jeden bývalej parťák, jeden polda a arzenál zbraní. Je to občas zábavné a tak nějak dobré, tohle je prostě lepší seagalovka./// Celkem 72%/// ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Já vědět co ty zač. Ty rád zabíjet, ale uvnitř být jen prázdná skořápka!" Třetí zastávka na mojí velké letní Seagalovské jízdě. Moje a Stevova společná jízda začíná pořádně nabírat na otáčkách. Steve si sice ze začátku brání - když mu zabijou parťáka (ne mě;)), chce dokonce nechat lámání končetin a odejít do důchodu, ale jakmile mu oškliví Jamajčani postřelí neteř a začne to být osobí, nakoupí pár zbraní a jde se znovu na věc. Jelikož Steve navíc ještě před druhým Predátorem nebo Mizery zjistil, jak cool může vraždění zadreděných Jamajčanů vypadat, přizval si do party dokonce dva černé parťáky, kteří mu pomáhají se v tomhle "černém světě" orientovat. A tak když Steve za rytmu regge rozseká mačetou posledního Jamajčana, pokračujeme zase dál a vydáváme se podívat, jak je na tom jeho "Nemilosrdná spravedlnost". ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Prodávám, co chci a komu chci.. Kromě tebe !! Tobě bych, kurva, neprodal ani pot z mejch koulí .." ;) Jamajčany omrzel bob - Sáňkařský, ne Marley !! - i reggae, a tak se ve velkém vrhli do kšeftu s koksem.. A aby vypadali co nejpůsobivěji, přidali si do svého repertoáru i temná kouzla woodoo.. V jednom se však přepočítali !! Nasrali totiž bývalého nejlepšího agenta Johna Hatchera s ksichtem Stevena Saegala, kterej si po ztrátě všech iluzí jen toužil válet koule doma na kanapi.. A to kurva neměli dělat !! ;) Válečná mačeta tak byla vykopána a pytle se začaly plnit jamajskými mrtvolami.. Ale tahat jamajského drogového barona za dredy se zrovna dvakrát nevyplácí, a není proto divu, že je Hatcher brzy označen cejchem smrti.. A s ním i celá jeho rodina !! Z vykopané mačety se tak stává krvavá válka.. A protože tady je Steven ještě v plné síle, přichází s filmem, který spolu s Lovcem policajtů patří k tomu nejlepšímu, co kdy natočil.. Nejen on, ale i režisér Dwight H. Little.. Tady se není ani zdaleka čeho obávat, protože se svojí naopak pověstnou cejchou smrti Stevie přijde až o mnoho a mnoho let, faldů a nepočítaně příšerných videofilmů později..;) To už by však Jamese Newtona Howarda, který svým soundtrackem tenhle biják hodně vyšperkoval, ke spolupráci jen sakra těžko přemlouval.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)
  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama