Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je důležitým svědkem, proto ho obchodníci s drogami chtějí umlčet. Nemá zbraně, policie mu nemůže poskytnout ochranu, a tak se musí spolehnout na své ruce a nohy - je mistrem bojových umění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho takové spíš céčko a ono se z toho vyklubalo solidní béčko. Velká škoda Brandona Leeho, protože z něj mohl být živější Van Damme. Kouká se na něho daleko lépe. Choreografie bojů je opravdu povedená a dostávala mě různýma vychytávkama. Do počtu ještě hláškující polda a je z toho parádní 90s akčnák. -"Pomozte mi!" -"S_ru na tebe! Stevene, zvedněte to h_vno a ukliďte ho někam." ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Klasická 90ková akčňárna, kde se kulkama nešetří, přitom každá mine cíl. Hlavní hrdina bez šrámů sejme každého, kdo se na něj zle podívá a každá rána v pěstním souboji vyprodukuje stejný zvuk. Brandův akční spektát, založený pouze na jeho bojovém umu, jakémsi pofi ději a boxerském nátělníku, neboť Brandon přeci musel prodat to, na čem v posilce makal. Neni to skvělé, ale neni to ani úplně marné. Prostě 90ky v plné kráse i se soundtrackem. ()

Reklama

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě nemohu si pomoc, ale tohle nebyl ani průměrný snímek, to byla prostě prach sprostá sračka s kopy, údery pěstí a s velkým množstvím zbytečné munice. Ze začátku celkem dobrá zápletka, se ukáže v konci jako hlen a hned tu z toho mám ha, ha, happy end, který končí tak stupidně až jsem si opravdu musel říci: Vážně? Vážně hoši? Vážně může skončit něco tak hloupě, že i imbecil by řekl, že je to hloupé? Bez urážky, ale vůbec bych se nedivil, kdyby se ještě tam ti dva bolci vzali při závěrečných titulcích. PS: Tento komentář neobsahuje spoilery, je to totiž napsán celý jako spoiler. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrné akční béčko, které se veze na doznívající vlně podobných snímků 80. let. Zaujme snad jen ústřední představitel - Brandon Lee, který po otci podědil skvělé bojové schopnosti a na rozdíl od něj měl možná i o něco více hereckého talentu. Škoda, že neměl čas ukázat se v nějakém lepším bijáku. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Typické béčko s excelujícím Brandonem Lee. Je znát, čí geny mu kolují v krvi, jeho styl je výborný. Jako student Jake Lo své protivníky nijak nešetří. Náhodou se ocitne při vraždě vlivné osoby z podsvětí a musí čelit nátlaku mafie, ale i zkorumpované policie, která mu jde po krku. Po Showdown in Little Tokyo určitě jeho nejlepší film. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy hlavní hrdina projede oknem motorkou a spadne na zem, má krev na pravém koutu rtů. Při detailním záběru je zranění na levé části rtu. V dalším záběru je opět na pravé straně! (FilmFan24)
  • Natáčení filmu probíhalo v Thajsku a USA, a to ve městech Chicago a Los Angeles. (GASTON73)
  • Hlavní protagonista Brandon Lee si přál obsadit na pozici režiséra Johna Woo. Studiu si však jeho rukopis na snímku vidět nepřálo. (Monco)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama