Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (247)

klukluka 

všechny recenze uživatele

K postavě ztvárněné Martinem Dejdarem jsem po mnoha a mnoha letech pocítil určitou sympatii. (Znovu a znovu si při pohledu na něj říkám, kam se poděl potenciál, který v sobě kdysi měl, šance stát se druhým Menšíkem, plnohodnotně ho nahradit.) Tady ho hodně vylepšil saxofon a scéna s hraním na mrazu byla vážně vydařená. Moc šikovné byly děti. Linka s rodiči totálně o ničem, na Annu Polívkovou se nekoukám rád. Ještě nebyla v žádným filmu na Šumavě, v Jeseníkách a v Beskydech, tím pádem to s ní ještě chvíli budu muset vydržet. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Možná jeden dva Dejdarovy xichty, jinak naprosto nudné a bez nápadu. Polívkovo vstupy na hranici trapnosti a Polívková v roli, s kterou se nic udělat nedá (a ani si nejsem jist, jestli by to dokázala). Preissovou jsem téměř nepoznal (a když, zhrozil jsem se, ale dobrá, věk nezastavíš) a z těch dvou děcek ... klučík docela nesympatickej (promiň). ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

V uvodnych minutach som tento film chcel vzdat a aj ho vypnut,lebo ma zasiahla velka nuda,no potom sa to zacalo uberat tym spravnym smerom,vyklula sa z toho velmi prijemna,pohodova,vtipna a mila romanticka komedia,ktora sa odohrava v nadhernom zasnezenom prostredi Tatier,velkym plusom bolo aj herecke duo Anna Polivkova a Martin Dejdar,ktori boli super,cize sa mi to pacilo...:-) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Romantika s odretými ušami , no komédia určite nie. Režisérka stavila na pekné prostredie a snahu o jemnú kópiu hitu S tebou mě baví svět. Výsledok je taký kŕčovitý a často prevláda pocit trápnosti. Pustila si to manželka a ja som to sledoval s jedným okom a skôr zo zvedavosti v akých lokalitách sa natáčali exteriéri. Popravde sám by som si to asi nikdy nepustil. 40%. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Odporní haranti? Check. Dejdar, který se zde chová jako hovado a je stejně nechutný? (Bohužel) Check (bo jsem ho mívala ráda, kdysi dávno). Nechutný alkoholik Polívka? Yup, check. Slizce vypadají Marek Němec? Ano, check. Je tu nějaký důvod, proč se na to dívat? Ani ne. Průměrná komedie dnešní doby, na kterou velmi rychle zase zapomenu. 4,5/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Napriek tomu, že sa nastupuje do vlaku v Tatranskej Lomnici (Vysoké Tatry), cely dej sa odohráva na Chopku (Nízke Tatry). Neexistuje žiadne priame vlakové spojenie Lomnica - Jasná. (upol)
  • „Natáčení se od toho klasického dost lišilo, protože jsme byli v jednom prostředí chaty, hodně lidí pohromadě, v podstatě v extrémních podmínkách, počasí se měnilo třeba třikrát během deseti minut, takže to byl opravdu velký adrenalin,“ popsal natáčení filmu Martin Dejdar. (SONY_)

Reklama

Reklama