Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojtěch je městská komedie, které dominuje příběh „ztraceného" čtyřicátníka. Vojtěch prožívá krizi středního věku. Přijde mu, že je na tomto světě nepotřebný v každém ohledu. Přišel o ženu, o práci, s rodinou se nestýká. Průvodcem jeho života se stane jeho soused - svérázný taxikář Laco. Jejich výlety však většinou končí fiaskem. Vojtěch chce žít normálním životem, ale jeho neschopnost čelit uspěchané moderní době přináší mnoho komediálních zápletek. Neumí si užít společnosti lehkých žen, každodenní pokusy o alkoholické opojení a rady, jak sbalit ženskou, také končí katastrofou. On to však nevzdává a věří, že svojí smůlu prolomí. (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Tato trpkejsia komedia z realneho zivota mi celkom sadla, asi aj preto, ze som nemal ziadne prehnane ocakavania. Pacilo sa mi, ze sa dej zbytocne nenatahoval, len aby dosiahol nejaku optimalnu minutaz, ale stale sa nieco dialo. Neskor vsak uz bolo mozne predvidat skoro kazdu zapletku, ale nic to nemeni na tom, ze tento pokus o komediu celkom vysiel. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Jujuuuj to bola chujovina...ale strašná, Landl tam hral ako vemeno s veľkým V...každopádne Miezga...to bolo teda niečo :D keby tam nehral, bol by to tutový odpad. Strašne som sa tešil, keď konečne príde na scénu a čo zase zadrie a totálne sa zaxichtí, nenormálne voľačo. Preto aj hodnotenie kolíše a celú slávu zožína práve tento herec. Ď. 45% PS a nejaký ten úryvok hlodov: 1. Odkedy sme boli u teba, Júlia sa veľmi zmenila, vraj jej vadia moje názory a že som debil. 2. Tebe nestačí tvoja žena a tá kresťanka Júlia? S Julčou som sa rozišiel...nechcela mi fajčiť! 3. Keď už si nevieš nájsť nejakú ženskú, tak si poďme aspoň poriadne zatrtkať! atď. poväčšine vtipné hlašky, ktoré hovorí Miezga. ()

Reklama

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hlína. Ale naprosto nečekaná. Slováci natočili úžasný kousek. Hlavní tahouni filmu jsou dva sousedi. Jeden je starý chudák který potřebuje sehnat nějakou spřízněnou duši když mu dá manželka sbohem a druhý je taxikář který má doma semetriku a na truc shání dnes a denně řezivo. Jeho hlášky a styl mluvy je bombastický. Ten borec mě neskutečně bavil. Vypleštěné oči a jeho hláška ,,Si kompletná,, je zničujííícííí:-))))!!!!! Palec hore chalani:-) ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Komedie, při které rozhodně nedostanete záchvat smíchu, na druhou stranu ta směska komických postaviček diváka spolehlivě pobaví. Zatímco postava outsidera Vojtěcha s ponožkami v sandálech je spíše k pláči, jeho kokotský soused Laco je gejzírem vtipných situací. Přijemným bonusem byli i Horkýže Slíže, kteří si kromě závěrečné písně střihli i minirole muzikantů z náboženské sekty. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Súhlas s Jarom či Arsenalom, na slovenské pomery naozaj slušné a to komédie vynechávam skoro úplne aj toto hodnotím až o šesť rokov neskôr ako väčšina užívateľov, aj to skôr vďaka zhode náhod. Naozaj tých niekoľko výstižných momentov zo života 40nikov zatienilo trošku fádnejší dej, tých zhruba 60% je ok. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Na benzínke hrá demo album kapely Trolejboys - "Pod prúdom." (ČSFD)
  • Celkové náklady na výrobu filmu sa rátajú na cca 180 000 eur. (Zdroj: Continental Film)
  • Vojtech býva na Stropkovskej 11 (adresa je viditeľná v záberoch pred domom). Na rozvodovom papieri je však adresa odporcu Vojtecha Zápražného iná – Pečnianska 7, Bratislava. (De Large)

Reklama

Reklama