Reklama

Reklama

Renee Morgan (Noomi Rapace) se bojí pavouků. Renee je svobodná matka žijící v klidném předměstí se svým dvanáctiletým synem, avšak netuší, že každý její pohyb je monitorován tajemnými cizinci. Když její syn odjede za svým otcem, Renee je unesena a odvezena do vzdálené laboratoře. Věznitelé jí prozradí, že nese DNA dávné mimozemské rasy. Konfrontace strachu u Renee způsobí, že její buňky prasknou a uvolní její mimozemské já. Renee je nucena čelit svým nejhorším nočním můrám. Nakonec ovládnuta strachem se Renee transformuje do obludného mimozemšťana. Plánem cizinců je ovládnout Zemi za pomoci vzkříšené mimozemské rasy. Renee je v lidské podobě vrácena zpět domů, kde se nyní musí rozhodnout, zda bude syna chránit, nebo nechá cizince vyvolat mimozemskou DNA i u něj. (Bixbi)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (42)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Po filmu Život (r.2017), poměrně příjemné překvapení. Jak již uvádím náznakem ve svém profilu, nemám ráda snímky, kde producenti sázejí na slavná jména a vysoký rozpočet, byť scénář sám nestojí za pověstnou zlomenou Grešli... A tento snímek je důkazem toho, že i film bez velkého rozpočtu a slavných jmen, pokud má dobrý scénář, dokáže jiné "velkolepěji dražší" snímky trumfnout, nebo se jim alespoň vyrovnat. Vřele doporučuji shlédnutí... 60% a tedy 3 hvězdy. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Rupture mě ve své podstatě zezačátku vcelku bavil. Respektive bavilo mě to čekání na pointu. Noomi nic vyčítat nemůžu. Zahrála to k poměru ke zbytku filmu velice dobře. Někdy v šedesáté minutě to ale začalo strašlivě smrdět. Nejhorší na celém tomto snímku je, že se bere na svůj dementní scénář až nezdravě vážně. Což o to, podle zdejšíího obsahu to znělo na papíře asi docela dobře, horší je natočit k tomu příhodný film, který by pak nepůsobil jako pěst na oko. U té transformace, jediné věci, na kterou jsem opravdu čekala, jsem si málem smíchy nachcala do bot, takže v ten moment u mě tento film klesl o 40%. Kéž by si nestanovil tak vysoké cíle a byl skromnější, stejně jako jeho finanční rozpočet. Protože než došlo na rozuzlování byla jsem s ním přiměřeně spokojená. Ten závěr už ani nekomentuji. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový klasický film o tom, že všechno je jinak, než si obyčejný člověk celou dobu mysle. Přiznám se, že kdyby hlavní roli nehrála moje oblíbená Noomi, asi se po filmu ani moc nějak nepídím. Ale v jejím případě mě prostě baví film sledovat, i když je to jinak docela slabé, nebo v tomhle případě maximálně průměrné. Scény s pavouky vám ale budou kroutit prsty u nohou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase to so Shainbergom akoby išlo z kopca, čo film to sklamanie. Dá sa povedať, že ide o nízkoenergetický scifi thriller a aj keď to má nálepku horor, tak nič také som tu nezaznamenal. V podstate celý čas tu Rapace iba leží na stole a len občas diváka prekvapí jej vynaliezavosť. Rozuzlenie a finále bolo tiež len také banálne a o ničom - také niečo kedysi produkoval každý piaty diel seriálu Krajné medze (1995). Slabý podpriemer. 30/100 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Většinu času se mi ten film celkem líbil, jelikož filmy o lidech v uzavřených místech já mám hodně rád a jelikož jsem si zde naštěstí nečetl obsah, který celý ten film naprosto vyspoileroval, tak jsem byl dost v napětí a mělo to i slušnou atmosféru. Bohužel jakmile se odhalilo, o co tam jde, začalo to jít strašně rychle dolů. A závěr, to bylo teprve zklamání. Prostě dlouho dobu to má napětí a atmosféru a vysvětlení to začne celé kazit, to je hlavní problém tohoto filmu. Každopádně, špatné to není, ale ve finále z toho nejspíš člověk bude zklamaný. Taky se to nevyhne pár nelogičnostem. Slabé 3* ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama