Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (253)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl, byl docela zajímavá variace na Hromnice v hororovém podání, kdy se hlavní hrdinka snaží přijít na to, proč ji v den jejích narozenin, někdo brutálně zabije a ona si dá repete. Druhý díl jde jinou cestou a horor vystřídalo sci-fi. Bohužel je druhý díl méně zábavný a celá jeho premisa je dost nezajímavá. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu opsat můj komentář k jedničce. Zábavná, svižná a nenáročná soft sci-fi záležitost se sympatickými postavami, která teď už vůbec nezastírá inspiraci skvělým Butterfly Effectem. Jessica Rothe má nesporný komediální talent a stejně jako u jedničky bych šel na čtvrtou, nebýt místy až příliš cukrkandlového patosu a všelijakého jiného sluníčkového ťu ťu ťu - ňu ňu ňu. Ale bavil jsem se dobře, před odjezdem na dovolenou ideální film. A pozor na potitulkovou scénu, která slibuje zajímavé (snad) pokračování. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne snad že by jednička dávala nějaký exaktní smysl,ale byla to nečekaně zábavná blbina která překvapila.Dvojka se snaží jít podobnou cestou,ale už to není ani zdaleka taková zábava.Tvůrci se sice snažili vysvětlit proč celá ta smyčka vznikla,ale moc jim to nevyšlo a jediné co to tu jakž takž zachraňuje je pasáž kdy Tree páchá sebevraždu...50% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vstoupili podruhé do téže řeky (díky časové smyčce to pro ně nebyl problém) a já jsem si myslel, že už tentokrát přesně vím, co můžu od filmu očekávat, ale opak byl pravdou. Po zkušenostech s prvním dílem jsem věděl, že určitě nepůjde o horor a očekával jsem tedy další studentskou komedii říznutou romantikou, místo toho jsem zpočátku nevěřícně zíral na podivnost, v níž vystupoval blonďatý asiat v roli Jar Jar Binkse. V prostřední fázi jsem se konečně mohl začít bavit (hlavně sebevraždy byly nápadité), ale pak přišla poslední třetina, která přinesla spoustu otravného moralizování a nepovedenou hru na city, a moje nálada i hodnocení zahájily prudký sestup. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na hraně včerejška.. Recyklát dosud čerstvé jedničky, který ubral plyn na hororové cestě, lehce přidal na té komické (kvarteto nerdů ala Big Bang Theory) a do cíle se došoural s defektem způsobeným několika „I love you so much“ výmoly. Scéna mezi titulky naznačila, kdo by se ve trojce mohl ráno opařit čajem, ale Christopher Landon by si měl uvědomit, že jeho kreativita a režisérské schopnosti mají své limity.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Písnička, která hraje ve 45. minutě, je „Hard Times“ od Paramore. (Duoscop)
  • Natáčení začalo 14. května 2018, natáčelo se v Louisianě (New Orleans, USA). (Varan)

Reklama

Reklama