Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Kdybych nepotřebovala spánek a vykašlala se na povinnosti, zhltnu tenhle seriál během jednoho dne. První díl si mě omotal a nepustil. I když jsou tu místy slabší chvíle a nebo se zdá že ve druhé polovině to občas ubírá, tak finále bylo přesně a naprosto dle mého gusta, že pět hvězd dávám bez rozmyšlení. Dejte mi psychologické zvrácené drama, do hlavní role obsaďte fešáka, od kterého neodtrhnu oči a máte mě v kapse! Penn je dokonalej a ostatní nezaostávají, obzvláště malý Paco se mi dostal k srdíčku. Nemůžu se dočkat, co přinese druhá série a doufám, že se ponese v podobném duchu. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1.série - 80 %  Další Dexter se nekoná, ale je pravdou, že Joe je mu v patách. Alespoň, co se týče první poloviny série. Pak přijdou na řadu díly, které jsou spíše romantické, než-li thrillerové. Samotné finále to ale naštěstí vše zpraví. Jo, i my diváci u tohoto počinu chytneme závislost. 2.série - 60 % O poznání menší hype, než který jsem díky první sérii získal, přesto si to drží kvalitku a nové postavy zabaví. 3. série - 80 % Levnější varianta Dextera s manželkou se celkem povedla a příběh fakt dokáže zaháčkovat. 4. série - 70 % První polovina připomínající novodobý příběh od Agathy Christie zněla dobře. Dokonce i zvrat uprostřed série mě překvapil, což se ne vždy stane, ale druhá polovina řady už spadla do nudného průměru, jenž mě neoslnilo. ()

Reklama

epicek 

všechny recenze uživatele

Co se týče seriálů, tak poslední roky opravdu velmi pečlivě vybírám, jelikož mě máloco opravdu pohltí. You jsem nakonec dal šanci, jelikož mě základní premisa opravdu zajímala a chtěl jsem vědět, zda mě to vůbec má šanci nadchnout. A je to pro mě absolutně neskutečná pecka, která mě šíleně strhla a já chtěl prostě další a další střípek skládačky. Joe je neskutečný creepy sympaťák a jeho myšlenkové pochody jsou prostě famózní. Ano, nelze nezmínit to, že je to místy předvídatelné, klišoidní a naprosto přetažené za vlasy, ale pokud na tyhle pravidla přistoupíte, dostanete naprosto dechberoucí serálovou nálož! Never let yourself panic. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, co k tomuhle seriálu pořádně říct. Kdybych ho měla popsat jedním slovem, bylo by to: Absurdní! Chápu, že se člověk neubrání srovnání s Dextrem, ale sorry jako - YOU nesahá Dextrovi ani po kotníky. Místy mě to bavilo, jindy mi to přišlo praštěný, nebo přehnaný a nejčastěji - absurdní. Nechápu tak vysoké hodnocení. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Koncept celého seriálu je něco, co jsem ještě neviděla a vše od herců až po umělecký styl práce s kamerou se mi líbilo. Samotný příběh je poutavý; aneb pohled do mysli někoho, kdo je po všech stránkách rozbitý, ale dokáže si vše odůvodnit tím, že to dělá pro lásku. Hlavní postava se prezentuje jako nevinný, hodný kluk, který jen hledá tu pravou. Člověk místy neví, zda mu fandit, nebo křičet na ostatní, ať se od něj drží dál. Jak díly postupují dále, každý najde svou odpověď. Rozhodně není těžké si postavu Joea užívat. Hlavně mu to ostatní postavy dělají dost jednoduché. Hlavní představitelka Beck je sice pěkná, ale její naivita a hloupost mě několikrát vážně zklamala. Ještě horší je to pak s postavami, kterými se obklopuje v čele s nejlepší kamarádkou. Všechno drama se odehrává v monolozích, rozhovorech a děj postupuje krásně, plynule a je završen výborným koncem. Pozornost, kterou to vyvolalo, si to ale zaslouží, protože je to slušně zpracovaný nápad. Místy mi to dokonce připomínalo vnitřní monology Dextera, které se ale hned zase rozdělují v otázce emocí. Joe je velice zvráceným způsobem posedlý myšlenkou lásky a nalezením někoho, kdo ho bude milovat tak, jako on miluje je. - "If a man is aware he will suffer for his mistake. That will be his punishment, as well as his prison." ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama