Reklama

Reklama

Štiky

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Možná jste už o nich někdy slyšeli. Štikovi a Koktovi. Mají starosti, sny, lásku i radosti. Je to jedna velká emocemi nabitá rodina. A pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, tak tahle rodina vás vyvede z omylu. Tohle není žádná reality show, tohle je realita. Skutečný příběh neskutečné rodiny. Nenechte si ujít napínavou telenovelu z českého rybníčku. (TV Prima)

(více)

Recenze (154)

sofiapetra

všechny recenze uživatele

Hodnotit to nebudu, to je asi zbytečné. Ale ani se nebudu tvářit, že jsem viděla náhodně jen jednu ukázku. Viděla jsem tři celé díly - a musím říct, že to za ztrátu času nepovažuji. Je to opravdu fascinující projekt, minimálně z psychologického hlediska. Moc sice nechápu pana Koktu, proč ten se do toho nechal zatáhnout, ale asi mladá naléhavá manželka a nedostatek financí rozhodly. Suma sumárum: jeden, maximálně dva díly by pro ilustraci lidské tuposti (a vybičovaného narcismu - matka rodu) bohatě stačily, dále to jen ředění polévky - protože dech tomu došel záhy; střídání uječených večeří a obědů a plánování jen dalších oslav na udržení zájmu voyaerů jakékokoliv zrna prostě stačit nemůže. A také je dosti chucpe se na jedné straně tvářit, že jde o něco autentického a na druhé dát do titulků jméno toho, kdo napsal scénář. Berme to ale tak, že bulvár bude mít na chvilku o obživu postaráno (a aspoň chvíli se třeba nebudou navážet do lidí, kteří o to opravdu nestojí). A počítám, že na konci se stejně všichni obejmou a všechny nechutnosti, kterými se hojně a nevybíravě po celou dobu častovali, budou slavnostně odpuštěny. Ámen. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V našem zatuchlém rybníčku se potuluje pěkná řádka vypečených vodních obratlovců…..ovšem tyhle Štiky jsou opravdu extra materiálek. Chápu, peníze nečpí a kaviár je třeba za něco kupovat, každopádně, čeho je moc, až se oko utrhne. A to, kdo mne zná tak ví, že se žádné reality show nebráním a žádný bizárd mi nepřijde až tak bizardní…….ruku na srdce, já se vyloženě těšil. No, už jsem se dotěšil. Nemám problém s tím, že Kokta si potřebuje vydělat na nové zuby – že Charlotte má IQ zlomeného pravítka – že ten její nesrozumitelně mluvící nabíječ snad musí být najatej herec - že „Pornele“ by měli odebrat psa i syna – že stará Štika je exot, kterému se rovná v této republice snad už jenom Vlasta Plamínek – že otec si dělá z ostudy kabát. Je mi to šumák, nakonec o tom to je. Ale tohle je každou minutou stejné, uřvané nic, nic a nic. A když tohle říkám já, tak mi to NIC zatraceně věřte. ()

Reklama

vikino1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty jo Prima opět boduje. Po Prezidentském duelu (což byl vyloženě průser) nám nabídla Já Kájínek (debilita na druhou) a ted do nás cpe tuhle prý "reality show" o bandě debilů. Takovouhle sestavu to asi dlouho producenti hledali. Kdyby se každoročně vylhlašovala soutěž, kdo je v naší malé zemičce největší DEMENT, tak letos v nominacích by byli všichni z tohoto pořadu. Na Slovensku by to letos měli daleko jednodušší, tam by to s velkým náskokem vyhrála ta vypatlaná smažka, co píchá toho kytovce. Vážně uvažuji o tom, že Primu smáznu ze svého seznamu kanálu v TV.... Ještě by mohli začít vysílat Otázky Jaromíra Soukupa ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pro otrlé. Někdo má štěkání spojené s boudou a jedním domestikovaným čtyřnohým kamarádem, jiný s primitivní rodinkou, jejíž členové nic neumí, ani nic nedokázali, a která je „známá“ jen díky tomu, že někdo chrápe s někým, jež spal s někým dalším. A když si někdo takový myslí, že je pro diváka sakra zajímavý, přítomnost kamer ho ještě víc nastartuje. Asi holt taky brzy uvěřím, že jsem celebritou. ()

tlesk odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivně je to děs a smutná ukázka toho, co jsou někteří lidé schopní obětovat pro publicitu a hru na "české reality typu Kardashians." Subjektivně to je ale hrozná prdel. Hlavně když si k tomu s kamarádem načnete flašku rumu a spolu se u toho cynicky chlámete. Po vystřízlivění ale musím říct, že je mi líto toho dítěte, který je očividně trošku opožděný a z tohohle prostředí si odnese leda tak celoživotní trauma. Na rozdíl od ostatních totiž asi nerozliší, že to není tak úplně realita, žejo... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Na premiérový díl se 23. 4. 2018 dívalo 298 000 diváků ve věku 15-69 let. O týden později sledovanost poklesla na 241 000, 7. 5 .2018 se na třetí díl dívalo 262 000 diváků. S ohledem na pokročilou hodinu začátku pořadu (21:30) představuje share přes 11% pro komerční televizi solidní výsledek. Share prime timeového Modrého kódu (od r. 2017) se pohybuje okolo 20 procent. (klukluka)

Reklama

Reklama