Reklama

Reklama

Momentum Generation

  • USA Momentum Generation
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Momentum Generation se věnuje silné generaci, která změnila surfing z alternativní zábavy a vyjádření životního stylu na sport, jenž bude příští rok zastoupen na letní olympiádě v Japonsku. Nejznámější osobnosti světového surfingu (Kelly Slater, Taylor Steele, Taylor Knox a další) se dohodli, že společně odvypráví příběh tvůrcům filmu – ti mají poprvé možnost nahlédnout do jejich soukromého života.Dokumentární film o inspirativních příbězích, které jsou plné akce, pádů, vzestupů, kamarádství a hlavně surfování. (Prague Surf Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

shade000 

všechny recenze uživatele

Dokument o surfingu ako takom. Je to niečo ako pre lyžiarov All I Can alebo snowboardistov The Art of Flight prípadne The Fourth Phase. Jednoducho povinnosť a dokonalosť... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemně natočená vášeň pro surfing. I přes nějaké to úmrtí, nijak výrazně dramatické a spíše pozitivně naladěné, že bych si hned nějakou tu vlnu na Labi dal. ()

Reklama

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo pro mně osobně velký wow. Část toho jsem prožil s toudle generací na dálku a maličkej kus viděl i na vlastní oči když zavítali do Evropy na závody, ale vidět takhle retroperspektivně jak tahle generace co totálně změnila surfing na světovej masovej sport vlastně vznikla a co jí stvořilo, byl teda hodně velkej zážitek. Je to sice trošku melodramatický a osobní, ale dá se to v pohodě přežít. :D A teď bych chtěl vidět ještě druhej díl, kde rozberou revoluci prken a ježdění kterou, kterou tahle banda přinesla. No prostě víc serfingu než psychologickejch sond a osudů. ()

Reklama

Reklama