Reklama

Reklama

Woo-Hoo!

(studentský film)
  • angličtina Woo-Hoo! (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2018, 7 min

Obsahy(1)

Navzdory názvu tento snímek využívající pixilaci vypráví o neradostném randění. Pomocníkem v navazování vztahů je pro hrdinu s koňskou hlavou svérázná seznamovací aplikace připomínající staré osmibitové hry. Ani nejlepší seznamka ale nedokáže předvídat reakce jednorožců, za které se někdy máme. (Anifilm)

Recenze (2)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

BoJacka nějak nemusím, takže mi nevadí, že ten koncept někdo používá dál - spíš mi to přijde nepraktický, protože sahat na něco, co v současnoswti jiný zpracovává na tak notoricky všudypřítomnéí rovině, bude vyvolávat v lidech automaticky odstup. To nešlo vymyslet alespoň jiný zvíře než kůň? A netvrdím, že jde o záměrnou vykrádačku - můlže být, nemusí, nakonec je to jedno. Ale že bych čekal dostatečnou reflexi mediálního prostředí, která by velela se tomu spíš vyhnout a hledat jiné řešení. Přesto se mi to docela líbilo. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2019] Chcete být cool? Kupte si masku koně. Chcete být looser? Naroďte se s koňskou hlavou. Neúspěch u žen zaručen ;). Tvůrci maj dobrej cit pro situační komiku. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama