Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zvláštna americká teen komédia, u ktorej neviem, či sa mám smiať alebo vydesiť. 1.Ten humor mi pripadal príliš "unisex". Vkusom to tendovalo k Disney channel filmom. 2. Ten vodopád slov bol na nevydržanie. Ak by som to videl s dabingom, možno by som hviezdu pridal, ale dnes som sa doslova utopil v titulkoch. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mne rozsekala hláška "jsem Slovenka ty kok.t." ale asi byla jen v našem dabingu. Jinak je to příjemná komedie, pro mladší publikum, ale řekl bych že kvalitativně je to výše než rtivá většina podobných projektů společnosti Disney, což by mohlo naznačovat, že by nás Netflix mohl do budoucna zásobovat tímto žánrem o kvalitě kterou si užijí i pokročilejší ročníky než 14-19 ()

Reklama

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

2/10 - Otřes. Jediné co na filmu cením, je myšlenka, že kamarádství je kolikrát lepší než láskyplný vztah. Jinak jde o obyčejnou romantickou neoriginální slaďárnu, kde herci předvádí výkony jak na školní besídce. Pro nadržené teenagerky, které šílí z Noaha a Leeho, je to možná vhodné. Ale pokud nechcete zbytečně ztratit 105 minut svého života, tak nad zhlédnutím filmu ani nepřemýšlejte... Radím vám dobře! (Film jsem zkoušel sledovat i v jiných jazycích, a musím říct, že to bylo mnohem zábavnější, jelikož jsem nerozumněl ani jedné cringe hlášce, která byla ve filmu řečena.) ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Totální sranec... Dokoukal jsem 40 minut pak jsem to vypl... Nevím kdo psal scénař, ale tak tipuju buď někdo z psychiatrické lečebny nebo to byl sám Bartoš, protože chování postav tady v té sračce není ani možný :D Doslova chování VŠECH postav v tomto snímku je tak možné jak že Bartoš bude někdy chytrej člověk... Ty "pravidla" co byly ve filmu to je taky dobrá sračka : pravidlo 9 - nemít nic s bratrem/sestrou kamaráda... Doslova Lee má za bratra sexy modela a Elle má  šestiletého bratra, nevím kdo má vyhody.. Ale celkově postava Leeho je největší píčus co mohl být na filmovém plátně. Jediné co bylo ve filmu obstojné byla chemie mezi hlavními charaktery. [20 %] ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem něco celkem jiného, než jsem čekala. Myslela jsem si, že půjde o klasickou teenage romanťárnu, kdy se dva oťukávaj a vše skončí tím polibkem/happyendem. To ovšem byla jen cca půlka, pak přišlo solidní rodinné drama a konec byl o dost vyspělejší, než jsem čekala. Nejde o žádný zázrak, ale na odpolední doplňovačku žehlení lepší než Rosamunda. A veliké plus - mezi hlavními hrdiny to neskutečně jiskří, člověk jim to věří. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Když Lee (Joel Courtney) mluví s Elle (Joey King) o randění s Tuppenem (Joshua Daniel Eady), drží hamburger In N Out. Zjevně to není hamburger In N Out, protože má sezamová semínka. (LUKICKK)
  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)
  • Scéna, kdy je Elle po škole, velmi nápadně připomíná film Snídaňový klub (1985). Studenti sedící v místnosti se podobají nejen vzhledem a oblečením, ale dokonce mají i podobný zasedací pořádek. Dívka vpředu u okna připomíná postavu Claire (Molly Ringwald) a chlapec za ní Johna Bendera (Judd Nelson). Přímo za Elle pak můžeme vidět ve svetru dvojníka Briana (Anthony Michael Hall). V řadě u dveří pak kromě Noaha sedí také dvojnice Allison (Ally Sheedy) a v modrém tílku také dvojník Andrewa (Emilio Estevez). (six_seven)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama