Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle strčí 99 procent Marvelovek do kapsy jak nic. Má to kvalitní scénář postavy i děj. Závěrečné destrukce jsou na hodně kvalitní úrovni a takový Michael Bay by se od toho mohl učit nemluvě o brutalitě což je na animák něco nevídaného. Hvězda dole za Flashe a pokus o humor kdyby tam na konci chcípl dám pátou hvězdu bez váhání. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Tak nějak doufám, že se Warneři, Johns a další pašáci zodpovědní za to, kde se teď nachází DCEU, dívali a horlivě si psali poznámky. Protože takhle se to dělá. Film Sama Liu tak strká do kapsičky hravě nejen BvS, ale i vlastní předlohu od Jurgense. Emoce fungují, akce šlape a Doomsday je tady fakt brutální, skutečná chodící apokalypsa. Přitom je v mnoha pasážích film příjemně komorní. Zkrátka a dobře - jeden z nejlepších kusů DC animované tvorby... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nechápem ten spoiler v názve, ale tak čo už. Či už som vedel ako to skončí alebo nie, tak či tak sa jedná o výborný animák s dielne DC. Narozdiel od filmovej verzie, tu všetko šľape ako má (postavy, bitky, atmosféra, napätie). Po dlhej dobe, konečne animák, ktorý som žral (naposledy ma tak bavil The Dark Knights Returs a vynikajúci Flashpoint paradox) Odporúčam dopozerať dokonca. 90% - 5* ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

DC to fakticky dává sežrat Marvelu na poli animovaných filmů se superhrdiny (na druhou stranu, asi by bylo stejně lepší do natřít konkurenci v rámci hraných filmů, tam holt DC malinko zaostává). V poslední době se mi velmi zamlouvá ten dospělácký nádech. Ano, pořád si přijdou na své i vaše ratolesti, ale ty nadávky a na poměry superhrdinských filmů i nevídaná brutalita holt mluví za vše. Superman mi zde přišel svým vyobrazením jako takový teenager, nějak jsem nedokázal po pohledu na jeho tvář mu to uvěřit. No nevadí, přesuňme se dál. Doomsday měl takto vypadat i BvS, tam vypadal, jak to jen kulantně říct, prostě směšně a přehnaně digitálně. Celá Liga spravedlnosti zde opět k ničemu, po pár úderech od hlavního záporáka všichni polehali na zem a čekali jen na přílet Kryptoňana, jak je zase vytáhne z bryndy. Dojde i na emoce, bitvy slušně zpracované. Potěšil kvalitní anglický dabing. Závěr s potitulkovými (čtyřmi !!!) scénami navnadil na další díly. Já jsem spokojen, jen příště dolaďte ten look Supermana. Za mě dávám 84 % P.S. Na černovlásku Lois Lane nejsem zvyklý, ale docela příjemná změna ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne animovaný film, kde nechýba osudovosť a záverečné mlátenie nevyzerá ako bezduchá nakladačka s povinným víťazstvom dobra nad zlom. Superman, Lois, ale aj Lex sú mysliace bytosti s charakterom, škoda len toho plot holeu, že plná JL by si s Doomsdayom hravo poradila a oni sa tam po ňom vrhajú po jednom ako tupé ovce. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama