Reklama

Reklama

Darkened Room

Krátkometrážní / Drama / Experimentální
USA, 2002, 8 min

Obsahy(1)

Krátkometrážny film David Lyncha je natočený digitálnou kamerou a zavedie nás do tmavej, temnej izby, v ktorej je zamknuté mladé dievča. Stále plače a volá o pomoc, nevie ako sa tam dostalo ani čo bude ďalej. Potom prichádza ďalšie dievča, ktoré sa s ňou začne záhadne rozprávať a v náznakoch niečo vysvetľovať. (genetique)

Recenze (70)

Ichabod odpad!

všechny recenze uživatele

Ne! Ani na ploše osmi minut není schopen Lynch sdělit jedinou myšlenku. Totalní sračka, která mne utvrzuje v tom že Lynch je retard a není schopen natočit koukatelný film. To, že netočí pro mainstream diváky na věci nic nemění. Podobně jako u Uwe Bolla mne zaráží jen, kde na své pokusy získává producenty :-) ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že se David Lynch snaží svými posledními dvěma projekty dokázat, co lze vytvořit s minikem prostředků. Tento filmeček je klasický Lynch, napětí a hlavně tajemno. Divkák neví na čem je. Délka je sice jen 8 minut, ale v ději je odhalena jen špička ledovce. Zbytek příběhu si už musí každý nějak přebrat. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +napínavá hudba -nemá to příběh, děj, nudí to/// Jinak řečeno, tohle je krátká nuda. Věc která je úplně zbytečná a úplně o ničem. Myslel jsem si, že to pochopím, nestalo se. Ok je tam na pár minut Jordan Ladd. Ale co s ní, když hraje v tomhle. Od neznámého autora bych to bral, ale od Lynche? ???/// Celkem 18%/// ()

pepino 

všechny recenze uživatele

Musím říct že mě Lynch docela zklamal. První asi 2 minuty je atmosféra slušná, tajemná, čekal jsem co se stane. Pohled na tu brečící holku byl docela děsivý. Pak tvše ale začne ochabovat, včetně atmosféry a už to připomíná jen nějaké homevideo... To je snad poprvé co mě Lynch zklamal. A to jsem od něj viděl už pěknou řádku filmů. ()

mirec88 odpad!

všechny recenze uživatele

Kórejské dievča - izba s bábikou, mladé dievča - kórejské dievča zakrýva rukou kameru - izba, mladé dievča s rozmazaným make-upom od sĺz sa kýve na posteli - pýta sa, či ju niekto počuje - samozrejme nikto - otvárajú sa dvere - ale však si túto hovadinu pozrite sami :) - http://www.youtube.com/watch?v=WUKTWYBwfPA ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama