Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (109)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Good Boys" možno niektorých divákov odpudí vďaka vulgarizmom a sexuálnym narážkam, ktoré idú z úst našich detských protagonistov, no ja si myslím, že by to bola škoda. Ten humor totiž neprichádza s vulgarizmami a sexuálnymi narážkami. Prichádza zo situácií, do ktorých sa naši hrdinovia dostanú, ich riešení a sčasti aj z ich reálnej nevedomosti o jednotlivých veciach. Nebudem spoilovať, no mal som tu vďaka tomu pár skutočne poriadnych stavov rehotu. Okrem toho ale funguje aj fakt, že naši hrdinovia sú mi sympatickí. Človek si uvedomí, že ako chalani sme boli všetci v tomto podobní. Chceli sme skúšať nové veci, spoznávať nepoznané a robiť zakázané. Lebo sme si mysleli, že sme veľkí. A film to podľa mňa veľmi dobre zachytáva. No súčasne zachytáva aj veľmi dobre priateľstvo medzi našimi hrdinami. Rovnako je pravda, že sme si v tom čase mysleli, že sme nesmrteľní. A viac sme sa báli, či sa niečo dozvedia rodičia, než či sa nám niečo reálne stane. Je tu niekoľko vynikajúcich momentiek, a po celú dobu som si hovoril, že by som asi reagoval v podobnom duchu vo svojom detstve. Vďaka tomu dokážem filmu uveriť, dokážem sa s našimi hrdinami stotožniť. Pretože reálne každý jeden z našej trojice reprezentuje niečo, čo v sebe máme. Nechceme pôsobiť ako loser, tak radšej zabijeme svoje sny, aby sme pôsobili ako všetci ostatní. Veríme, že to čo zažívame teraz bude celý život rovnaké. A keď človek vyrastie, pomaly si uvedomuje skutočnosti, že veci sa zmenia. A nič nebude také ako to je v tom danom momente. Niekedy si hovorím, že by som dal čokoľvek za to, aby som si mohol opäť zažiť roky 2000 alebo 2002. A zažiť ešte raz aké to bolo vtedy. A možno najlepšie s dnešným rozumom. Aby som si to odžil so skúsenosťami a mal z toho aj väčšiu radosť. A všetko čo sa nám v živote stane nás môže vyformovať. A spraviť z nás tých, kým sme dnes. Takže v tomto smere film oceňujem. Myslím si, že vie o čom hovorí a podáva to správne. Film má samozrejme aj momentky, ktoré úplne nefungujú a má fóry, ktoré ma nepobavili, ale ako celok ide o veľmi schopnú komédiou s dobrými myšlienkami. Gene Stupnitsky, teším sa s čím prídeš nabudúce. Hodnotenie: B+ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Perverzní, brutálně vtipná a hláškama natřískaná komedie z prostředí základky, která je paralelně shodná z ostatními teen komediemi - má to typický gang "leadrů", 3 outsidery, hezké holky - akorát je jim 12. Ústřední trojka je neskutečně vtipná sama o sobě, navzájem se doplňujou perfektně a "jeden je blbější než druhý". Hlášky tady střílí rychlostí rotačního kulometu, dějová kostra dává neskutečné množství hrozně vtipných scén (sexuální pomůcky, nákup drog, anti-šikanující skupina ve škole, policajt na benzínce) a já jsem se 90 minut fakt neskutečně bavil. Když člověk jde do tohodle filmu s tím, že se jde bezduše a od srdce zasmát, bude hodně překvapen, protože takové záchvaty smíchu jsem už dlouho neměl, no podle recenzí zdejší hodnotitelé čekají asi psychologické drama typu Ad Astra a pak tady hodí odpad, nechápu. ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

Superbad junior. Po ženské verzi (Booksmart) tu máme i dětskou variantu "studenti outsideři při přípravě na večerní párty zažijí spoustu patálií". A i do třetice to funguje. Dětská nevinnost a naivita jako hlavní komediální element tu skvěle funguje a nakonec tvůrci ukázali i srdíčko a krásně prezentovali spojení growing apart. Rozdíly v zálibách a hodnotách se prohlubují a zkrátka málokdy dětská přátelství vydrží až do dospělosti. Samozřejmě stále to je americká "sprostá" komedie, kde jde logika v některých scénách stranou. Pokud někdo už na úvod nepřekousne, že "do takových situací by se děti nikdy nedostaly", tak to není film pro něj. ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

~Viděno na předpremiéře na University of Chicago~ Good Boys je jeden vtip roztáhnutý na 90 minutový film, což ale překvapivě vůbec ničemu nevadí. Naopak, tahle klučičí parta občas nabídne divákum i možnost vzpomenout si jak naivní jsme ne tak dávno byli a jak černbolílý nám svět přišel. A asi nám tak bylo i líp. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu z globálního hlediska nejlepší komedie z tohoto ranku za minimálně 5 roků. Není zde žádný fekální humor ani žádná taková scéna (jedno děcko se zde sice poblije, ale ta scéna má tak minutu to se dá přežít) a některé hlášky a scény jsou brutální a vtipné. Hvězda dole za postavu Thora to byl strašný a nesympatický potrat, že mě iritoval a v jedné scéně jsem si přál, aby ho to auto rozmašírovalo na maděru. Optimálně 60 hvězdu přidám za to, že jsem se zde bavil což se mě poslední dobou u takových komedií nestává. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Tři dětští herci často dostávali repliky a slova, která měli říkat bez kontextu nebo vysvětlení, co znamenají. Režisér Gene Stupnitsky a producent Lee Eisenberg odmítali dětem odpovídat na jakékoli otázky a říkali jim, aby se raději zeptaly svých matek. (KGBelik)
  • Původně ve filmu byla smazaná scéna, kdy kluci poprvé dorazí do obchodu. Od prodavačky zjistí, že ačkoliv byl dron inzerován za 550 amerických dolarů, ve skutečnosti stojí 598 dolarů s daní, takže je vyhodí, aby získala zbytek peněz. Když se později vrátí s penězi navíc, prodavačka jim řekne, že už dron prodala dvěma dívkám, což Maxe (Jacob Tremblay) rozzlobí. Ve filmu byla zachována pouze druhá návštěva obchodu, která byla částečně přetočena kvůli ztracené scéně z dřívější části filmu, ačkoli Maxův výbuch (který se bez tohoto kontextu může zdát poněkud netypický) byl zachován. (KGBelik)
  • Značka piva, kterou Thor (Brady Noon) ukradne v obchodě, je „Generisch“, což je německy „generický“. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama