Reklama

Reklama

UFO

Trailer

Obsahy(1)

Derek (Alex Sharp) je geniální student, který je od dětství posedlý touhou získat důkaz o mimozemském životě. Věří, že podivná hlášení z několika amerických letišť by mohla být důkazem, který potřebuje. Proto požádá svojí přítelkyni a jejího profesora matematiky, aby mu s pátráním po UFO pomohli. Jenže jak se zdá, tak nejsou jediní, koho tyto události zajímají. Na záda jim bude dýchat neúnavný agent FBI. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Veľa matematiky, málo príbehu. Herci podpriemerný a záver moc priamočiarý. UFO má jednoduchý scenár a chŕli na nás od začiatku rovnice ktorým nerozumiem, hlavná postava je o krok pred všetkými, no poriadné stupňovanie napätia neexistuje. Nemôžem povedať že by som sa nudil, čakal som ale niečo väčšie. Toto je komorná jednohubka. Film ktorý má tuctový vizuál a nenašiel som v ňom ani jednu silnú scénu. Žiadny moment prekvapenia alebo náznak nečakaného zvratu. Neurazilo, no ani nenaplnilo očakávania. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatný, celkem dost dobré... P.S. obávám se že lidstvo nikdy nedosáhne ani první úrovně i když i do té nám chybí polovina a už se přetáčíme do sebedestrukce... západní civilizace totálně upadá, utopená v nihilismu a řešení hloupostí. Dalšího levelu nedosáhneme ani kdybychom na to měli další tisíce let. Bohužel. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný film, než jaký čekáte. Zvlášť, když vidíte plakát, zvlášť když je na něm Gillian Anderson. Jiné ale tentokrát neznamená špatné, protože UFO je civilní malý film o jednom geniálním nerdovi, který se snaží rozluštit... neptejte se mne. Na začátku jsou 2 minuty úvodní vysvětlovačky, tam sem to ještě chytal, ale pak všichni začnou nabírat na obrátkách, dělit, násobit, odmocňovat, a pokud nejste minimálně matematický génius, ztratíte se v tom jako já. Pokud to ale dokážete přijmout a neřešit, dostanete zajímavou krátkou jednohubku s předvídatelným koncem, ale zajímavou cestou k němu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se toho hodně bál, jelikož já a matematika, to je jako zkoušet dát dohromady sparťana a slávistu... Jenže naštěstí to všechno dopadlo dobře. Nutno říct, že pokud jste sem přišli kvůli tomu, že uvidíte akčňák s mimozemšťany, tak to prosím jděte jinam. Tady ani to UFO skoro neuvidíte. Naopak uvidíte vědecké a matematické bádání nad hlášením o UFU na jednom letišti. Hlavní hrdina se snaží zjistit, jestli je možné, že by to byli mimozemšťané. Má pro to svůj důvod, ke kterému se stále ve vzpomínkách vrací. No a upřímně, ačkoli se zde neustále mluví o vědě a matematice a je to samé počítání, kterému vůbec nerozumím, i tak to působí zajímavě. Je to poutávé, dobře se na to dívá, mě osobně ani hlavní hrdina neštval. A tohle bádání je i celkem napínavé, dokonce to má i mysteriózní prvky. A nakonec to i vyvrcholí. Nakonec to celé drží pohromadě, příběh mě zaujal a upoutal a je mi fuk, že jsem to nakonec to UFO ani sotva neviděl. Mě tohle bádání o (ne)existenci vážně bavilo.Ale zase to není pro každého. Mě se to ale líbilo a dávám silné 4* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„UFO“ je ďalším tuctovým filmom, doplňujúci daný žáner. V príbehu bolo viac a aj s minimálnymi nákladmi by sa z toho dalo spraviť menší zázrak. Z hereckej stránky taktiež priemer. Slušná rola pre G. Anderson, ale v tomto filme by kľudne mohla zahrať aj agentku „Scully“. P. S.: Jediný, kto tu chýba, je D. Duchovny. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama