Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisař Bodo zavolá reportéra Engela k nálezu mrtvoly podnikatele Wieganda. Všechno vypadá na sebevraždu kvůli hrozícímu krachu firmy, ale existuje svědkyně Angelika, která viděla Wiegandova společníka Petzolda, jenž byl v době Wiegandova pádu z okna přítomen v jeho kanceláři. Když se Petzold o její existenci dozví, zaplatí jí za mlčení, ale Engel využije jejího strachu o bezpečnost jejích tří dětí a spolu s Bodem ji přesvědčí, aby po Petzoldovi žádala další peníze, a vylákala ho tak na další schůzku. Toho sice na poslední chvíli varuje Wiegandova žena Ilona, která je jeho milenkou a prozatím mu zajišťovala i alibi, ale Petzold je vzápětí zatčen, stejně jako Ilona, která se ještě pokusí zavraždit Angeliku. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

Master19 

všechny recenze uživatele

Nudné, natahované, zmatené a hloupé. Opravdu jediným zajímavým "bodem" je Ottfried Fischer a jeho vtípky. Celé je to ale nuda nuda - šeď šeď... ()

massive.at

všechny recenze uživatele

Jestli je tento film volným pokračováním filmu PAŠÁK z 21.5., tak všem radím vyvarovat se sledování této kombinace německých brakových akčních seriálnů, německé vtipnosti (kterou teda jako nikdo nechápe) a poslední dobou velmi oblíbeného ekologického tématu. Jediné co na tom filmu bylo dobré, byl herecký výkon Ot. Fischera, kdo by si kdy pomyslel, že tento herec bude jedinou světlou stránkou filmu :( ()

Reklama

Reklama